Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Enfes Abla Çorbası

Enfes Abla Çorbası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Enfes Abla Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı yoğurt
*1 su bardağı arpa şehriye
*1 yemek kaşığın ucuyla un
*1 yumurta sarısı
*Tuz

Enfes Abla Çorbası Tarifi Yapılışı Bu çorbayı bir tek ablamın ellerinden içerdim ama artık tarifi almak istedim ve sizlerle paylaşmak istedim Çünkü içmelere doyamıyorum ve sizlerin de rahatlıkla yapabileceğini düşünüyorum
Evet şimdi başlayalım Yaklaşık iki üç kaşık yağla beraber şehriyeleri kavuralım ,ardından 34 bardak suyla beraber haşlayalım Şehriyelerin iyice şişmelerine dikkat ederek ve arada yapışmaması için karıştırarak haşlamaya devam edelim Sonra ayrı bir yerde yoğurt, un ve yumurtayı iyice çırpıp çorbanın suyundan iki üç kepçe katalım Bu harcı da çorbaya ekleyip aynı yönde karıştıralım Kesilmemesi için bu oldukça önemli Tuzumuzu da ekleyip bir kaç dakika daha kaynatıp kapatalım Ben suyunu ilk başta az koydum sonra kıvamına göre fazlalaştırabiliriz Afiyetler olsun
Sizce bu tarif zahmetli mi? El becerisi gerektiriyor mu?

* Evet
* Hayır

Kaydet Bu soruyu atla Soruları yanıtlayarak arama sonuçlarımızın iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt