Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Engelliler denizin tadını Engelsiz Plaj 'da çıkartıyor

Engelliler denizin tadını Engelsiz Plaj 'da çıkartıyor
0
77

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Antalya’da engelli bireyler bu yaz da deniz keyfini Konyaaltı Sahili’ndeki Antalya Büyükşehir Belediyesi Manisiz Plaj’da çıkartıyor.

Antalya’da yaşayan ya da kent dışından tatil için kente gelen engelli vatandaşların rahatlıkla denize girebileceği Büyükşehir Belediyesi Manisiz Plajı, sıcak yaz günlerinde konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

ASANSÖR, KABİN VE RAMPA PLATFORMU

Konyaaltı Sahili’ndeki Büyükşehir Belediyesi Manisiz Plaj’da, fizikî engelli bireylerin denizle buluşmasını sağlayacak yürüyüş platformu, asansör sistemi, şezlonglar, duşlar ve özel soyunma kabinleri bulunuyor. Engelli bireyler cankurtaran ve misyonlu işçi yardımıyla asansör sistemi ya da özel rampalı platform ile kolay bir halde denize girebiliyor. Plajdan tüm yaş kümesinden engelli bireyler fiyatsız faydalanabiliyor. Güneşin ve denizin tadını çıkaran engelli bireyler bu hizmetten hayli şad.

KONFORLU VE KOLAY

Plajda rahatlıkla denize girebildiğini söz eden Zeynep Kubilay, “Buraya severek her yaz geliyorum. En başta engelli araç park yeri olması bizlere büyük kolaylık, akülü sandalye kullanıyorum ve rampalı platform sayesinde rahatça kıyıya inebiliyorum. Şezlongları, asansör sistemi ve duşları bizlere uygun ve kolaylık sağlıyor. İşçi bizimle yakından ilgili. Çok memnunum” diye konuştu. Yürüme mahzuru bulunan Tayfun Jüpiter, 3 yazdır plaja geldiğini söyleyerek, “Engelsiz plaja gelmekten çok memnun oluyorum” diye konuştu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı