Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Engelliler Haftası İle İlgili Skecler

0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
engelliler haftası skec,
engelliler haftasıyla ilgili skec,

Engelliler Haftası İle İlgili Skec Guzel Goren Guzel Duşunur

HULUSİ :Allah´ım bu ne sıkıcı bir hayat boyle! Her gunum adeta zehir, her akşamım cehennem gibi geciyor Ben artık dayanamayacağım Bunca yıl calışıp didindim, elde avucta bir şey yok Hala yamalı elbiselerle dolaşıyorum Corabımın ucu delik, gomleğimin duğmeleri yok Allah´ım olmek istiyorum artık!
CEVDET Hayırlı sabahlar amca!
HULUSİ :Boyle hayırlı sabah mı olur be adam?
CEVDET :Niye, hayrola ne oldu? Canını sıkan olay nedir?
HULUSİ :Şu kılığıma kıyafetime bir bak Dilenci gibiyim Fakirlik beni kahrediyor Coraplarım bile yamalı, delik deşik
CEVDET :Uzulduğun şeye bak! Haline şukretsene yahu Bak benim ayaklarıma, corapları bırak, ayaklarımda ayakkabım bile yok Ama senin gibi halimden şikayetci değilim
HULUSİ imagesengellilerhaftasiileilgiliskecler5ad1fc35d1e71pngeki niye mutlusun?
CEVDET :Ben halime şukrederim
HULUSİ : Şukredecek neyin var ki, baksana bir ayakkabın bile yok
CEVDET :Bak beyim şu gelen adamı goruyormusun? O benim kardeşimdir Bak onun ayakkabıları değil, ayakkabı giyecek ayakları bile yok En azından benim ayaklarım var Ya ben de onun gibi olsaydım Bu yuzden Allah´a şukrediyorum Cunku kardeşim gibi surunerek yaşamıyorum
ŞEHMUZMerhaba Abi!
CEVDET :Merhaba kardeşim Hoş geldin
ŞEHMUZ :Hoşbulduk abi Ne o, arkadaşınla tanıştırmayacak mısın?
HULUSİ :Şeey ben Hulusi Duvar ustasıyım
ŞEHMUZ :Memnun oldum Ben Şehmuz Ben de şu gorduğun tartı aletiyle gecinip gidiyorum işte
Kazancım azmaz ama buna da şukur Kimseye muhtac olmadan yaşamam icin yetiyor

HULUSİ :Halinden memnun musun yani?
ŞEHMUZ: Niye memnun olmayacakmışım ki? Bak elim, kolum tutuyor Ayaklarımdan başka bir eksiğim yok ki Gerci ayaklarım da olsaydı daha iyi olurdu ama, ne yaparsın işte kader Trafik kazasında kaybettim onları Yaşadığıma şukrediyorum
HULUSİ :Yahu hala şukredecek neyin kalmış ki
ŞEHMUZ :Aaa, oyle deme İnsan şukretmek icin hep daha aşağıdakilere bakmalı Bak, bak, bak Bizim Cemal de geliyor Kor Cemal derler ona Gozlerini daha 6 yaşındayken kaybetmiş Anlıyacağm dunyası kapkaranlık En azından benim dunyam aydınlık Ya onun yerinde olsaydım
HULUSİ imagesengellilerhaftasiileilgiliskecler5ad1fc35d1e71pnges doğrusu!
ŞEHMUZ :Heey Cemal, bu taraftayız! Direğe dikkat et Gel, gel de seni yeni arkadaşla tanıştırayım

CEMAL :Merhaba
HULUSİ :Hoşgeldiniz, ben Hulusi
CEMAL :Ben de Cemal Kor Cemal derler bana Uzulurum oyle demelerine ama ne yaparsın, koruz işte Adamlar haklı Ama ben mi sectim ki kor olmayı? Ben de istemez miydim dunyayı doyasıya seyretmeyi Kuşları, bocekleri, insanları izlemeyi Kimbilir şuradaki cicekler ne kadar guzeldir Oyle değil mi?
HULUSİ :Eee, evet gercekten o cicekler cok guzel ama nasıl farkettiniz o cicekleri?
CEMAL :İnsan sadece gozleriyle gormez dunyayı Hulusi bey İşte ben bunun icin halime şukrediyorum ya Dokunabiliyorum, tadabiliyorum ve en onemlisi koku alabiliyorum Orada cicek olduğunu kokusundan anladım Sahi sen farketmemiş miydin onları?
HULUSİ :Şeey, yani siz deyince farkına vardım tabi
CEMAL : Yazık, cok yazık Oysa Allah o guzelliği sizin gozleriniz icin yaratmıştır Siz gozleriniz sapasağlam olmasına rağmen farkedemiyorsanız hayattan nasıl lezzet alıyorsunuz peki?
HULUSİ :Be, be, ben evet ben mutsuz biriyim En azından az oncesine kadar mutsuz biriydim Mutsuz oluşumun sebebini fakirlik sanıyordum, oysa mutsuzluğumun sebebi kor olmammış

CEMAL : Bakın beyefendi, kimse gormeyi bilmeyen kadar kor olamaz Doğru, benim gozlerim gormez ama mantığımın gozleri cok keskindir Asla, keskin sirke olup da kupume zarar vermem Ve halime şukrederim
HULUSİ :Sen de mi haline şukrediyorsun, niye?
CEMAL :Niyesi var mı? Ya yatalak hasta olsaydım Felcli olsaydım Yoo, oyle bile olsam mutlu olmak icin bir sebep bulurdum Şimdi halime bir kere daha şukrediyorum Cunku ya sizin gibi olsaydım O zaman benim halim ne olurdu? Bakar kor ve mutsuz biri
CEVDET :Hulusi Bey, siz ağlıyorsunuz!
HULUSİ :Evet dostlarım, ağlıyorum Bırakın ağlıyayım Taşlaşmış kalbimin hamuru goz yaşlarımla yıkanıp yumuşar belki Sizler bana mutluluğu oğrettiniz Ne olur aranıza beni de alın
ŞEHMUZ :O nasıl soz Hulusi Bey, biz kimiz ki seni de aramıza alalım?
CEMAL :Evet, biz uc garibanız sadece Hergun bu parka gelir, bu banka oturur sohbet ederiz Bundan sonra sen de gel Daha mutlu oluruz
HULUSİ :Evet dostlarım, daha mutlu oluruz, bizden daha mutlusu da olmaz hatta Sizleri cok seviyorum
alıntı

858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt