Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Engelsiz Meslek Eğitim Projesi (EMEP)

Engelsiz Meslek Eğitim Projesi (EMEP)
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Engelsiz Iş Eğitim Projesi (EMEP) Bu haberi okuyunca sahiden fazla sevindim çünkü engelli vatandaşlarımızında bir nebze olsun hayata tutunmaları için fazla hoş bir proje ve derhal sizinlede paylaşmak istedim ve sizden istediğim sizinde çevrenizde engelli tanıdıklarınız var ise bu projeden faydalanmalarını temin etmek Engellilere ücretsiz internet eğitimi Engelsiz Iş Eğitim Projesi (EMEP) ile engellilere internet üzerinden bedava meslek eğitimi veriliyor Proje asıl sponsoru Element Eğitimden yapılan açıklamaya tarafından, EMEP, engellilere vakit ve mekan olgularından bağımsız olarak interaktif yapıda öğrenim olanağı sunuyor Üniversitelerden alınan ders içeriklerinin internet üzerinden animasyon şeklinde sunulduğu projede, öğretim elemanları ile öğrenciler canlı olarak internet üstünde ders işleyebiliyor Projede, eğitim konularının seçilmesi, öğretim görevlilerinin tahsisi ve ders içeriklerinin hazırlanması üniversiteler tarafından yapılıyor Proje paydaşı üniversiteler arasında Marmara Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Lefke Avrupa Üniversitesi bulunuyor Bütün sertifika programları, internet üzerinden Element Eğitim Teknolojilerinin geliştirdiği Sanal Sınıf ve Öğrenim Yönetim Sistemi Yazılımları ile gerçekleştiriliyor  

858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt