Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Engin Akyürek Kimdir?

Engin Akyürek Kimdir?
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Engin Akyürek Kimdir? engin akyürek kimdir engin akyürek görüşme elveda rumeli rolü nereli hayatı Engin Akyürek Kimdir? Televizyonda dünyasının son dönemlerinde azami yükseliş belirten ve izleyicilerin beğenisini kazanan Engin Akyürek ile ilgili detayları sizlere sunuyoruz Melekelerim 1549266612 1549266612 enginakyurekkimdir5c57eeb94756fenginakyurekkimdir5c57eeb94756fenginakyurekkimdir5c57eeb94756f Engin Akyürek 12 Ekim 1981 de dünyaya gelmiştir Yakışıklı oyuncu Ankara Doğumludur Türk Sinema ve Dizi Oyuncusu Olan Yakışıklı oyuncu daha çok dizilerde rol almıştır Ankara üniversitesi dil ve tarih coğrafya fakültesi tarih bölümünden mezun olmuştur Türkiyenin yıldızları yarışmasında derece almayı başaran Engin Akyürek sanata böylelikle adım atmış oldu Ilk Olarak dizi dünyasına kanal d nin tanıdık olmayan güvey dizisindeki Kadir rolü ile adım atmıştır sonra kader adlı dizide cevat rolünde karşımızda olmuştur Akyürek meşhur olma yolunda en büyük rol aldığı yapımlar ise Elveda Rumeli ve Karayılan dizilerinde adım atmıştırÖzellikle Karayılan dizisinde Nizipli rolü ile tanınmaktadır Oyuncunun ünlü olma yolunda zirveye çıktığı üretim ise yılındaki kanal d ekranlarında yayınlanan Bir Bulut Olsam dizisi olmuştur Engin akyürek Mustafa karakteri ile bir bulut olsam dizisinde uzun süre gündemden düşmemiştirÖzellikle sıcak sahnelerde rol alması sebebiyle gündemi meşgul etmeyi başarmıştır Yeni Sezonda ise bomba gibi bir dizide rol alacaktırFatmagülün suçu ne dizisinde rol alacak olan meşhur oyuncu Beren Saat ile rol alacaktır Beren Saat ile benzer yönleri ise ikiside Türkiyenin yıldızları yarışmasında rol almıştırİkiside gündemden düşmeyen isimlerdirİki oyuncuda çoğunlukla dizilerde sıcak sahnelerde yer almaktadır​  

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt