Engin AltanNeslişah Alkoçlar Çifti 10 Mayıs'ta Nişanlanıyor! engin altan düzyatan, neslişah alkoçlar, engin altan düzyatan haberleri Sevgili melekler, meşhur oyuncu Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar nihayet muratlarına eriyorlar Çift 10 Mayıs'ta, Nişantaşı Sofa Oteli'in üst katındaki mekan Frankie'de nişan törenlerini yapacaklar 28266 28266 enginaltanneslisahalkoclarcifti10mayistanisanlaniyor5c4dcc9b0b2bdenginaltanneslisahalkoclarcifti10mayistanisanlaniyor5c4dcc9b0b2bd 550 500 neslisahenginaltanjpg28266 Engin AltanNeslişah Alkoçlar Çifti 10 Mayıs'ta Nişanlanıyor! neslisahenginaltanjpg28266 Engin AltanNeslişah Alkoçlar Çifti 10 Mayıs'ta Nişanlanıyor! Sabahleyin gazetesinden Bülent Cankurt'un haberine kadar meşhur oyuncu Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'ın ilişkisi, adım adım mutlu sona yaklaşıyor Hatırlarsınız; yakışıklı oyuncu, geçen ay Cihangir'deki evinde ailelerinin ve arkadaşlarının katıldığı bir gösteri vermiş, davette de sevgilisi Neslişah'ın önünde diz çöküp romantik bir izaç teklifinde bulunmuştu Duydum oysa, mutluluktan ayakları yere basmayan çift, izaç yolunda birincil adımı atıp nişan yüzüklerini parmaklarına takmak için, arayı çok başlatmak istememiş Büyük gün 10 Mayıs, nişan töreninin mekanı ise Nişantaşı Sofa Oteli'in üstteki katındaki Frankie Neslişah nişan töreninde giyeceği elbiseyi tercih etmek için koştururken; anneanne Hülya Koçyiğit ile anne Gülşah Alkoçlar da, çiftin 200 kişilik nişan töreninin hazırlıkları için hummalı bir şekilde çalışıyormuş NİŞANDAN ÖNCE KADIN PEDİ TANITACAK GIDERKEN ünlü markaların, 10 Mayıs'ta evlilik yolunda birincil adımı atacak olan Neslişah'ın gerisinde olduğunu duyuyordum Birçok ve tanıtım teklifi aldığını öğrendiğim Neslişah, hijyenik kadın pedi Molped'in teklifine Evetdemiş Neslişah, tam da nişan arifesindeki bunca koşuşturmasının arasında, 30 Nisan'da nişan töreninin de yapılacağı mekanın bulunduğu Sofa Otel'de Molped için bir eğlence verecekmiş Neslişah, bu tanıtımdan nişan masraflarını da çıkarır bundan böyle!!!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.