Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Engin Altay Kimdir, Hayatı

Engin Altay Kimdir, Hayatı
0
108

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Engin Altay Biyografisi
Engin Altay Özgeçmişi
Engin Altay'ın Hayatı

Engin ALTAY (1963 )

1963 yılı Sinop ili Erfelek ilçesi doğumlu Ilk ve ortaöğretimini Erfelek ilçesinde bitirdi Yükseköğretimini Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Denizli Eğitim Yüksekokulunda tamamladı Emniyet soruşturması sebebiyle 4 yıl göreve başlatılmadı ve adalet kararıyla öğretmen oldu Sivas ve Sinop illerinin öbür ilçelerinde öğretmenlik yaptı 2 yıl Eğitim Yöneticiliği yaptı Bir yıl Erfelek ilçesinde Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu

3 Kasım 2002 milletvekili genel seçimleri öncesinde mesleğinden istifa ederek CHP Ön Seçimlerine katıldı Milletvekilliği genel seçimlerinde Cumhuriyet Insanlar Partisi Sinop Milletvekili seçildi TBMM İnsan Haklarını Çözümleme Komisyonu Üyeliği ve Ulusal Eğitim, Gençlik, Kültür ve Spor Komisyonu üyeliklerinde bulundu TürkiyeMoğolistan Parlamentolar arası dostluk grup başkanlığını 4 yıl yürüttü CHP Parti Meclisi ve Merkez Idare Heyeti üyesi olarak devir yaptı
22 Temmuz 2007 Milletvekilliği seçimlerinde bitmiş Sinop Milletvekili seçildi Halen TBMM Milli Eğitim, Gençlik, Kültür ve Spor Komisyonunda atama yapmaktadır
Evli ve 1 çocuk babasıdır *

Similar threads

Engin Özkoç hakkında bilgi Engin Özkoç biyografi 05021962 yılında, Sakarya ’nın Kayalar Memduhiye köyünde doğdu İlkokulu Kayalar Memduhiye köyünde, Ortaokul ve Liseyi, Sakarya ’nın Adapazarı Merkez ilçesinde okuduktan daha sonra, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi Iş hayatına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Ramazan Kerim Özkan hakkında bilgi, Ramazan Kerim Özkan biyografisi, Ramazan Kerim Özkan Kimdir Ramazan Kerim Özkan, 6 Ekim 1958 yılında Burdur'da doğduBabasının adı Ahmet Necati, annesinin adı Ayşe'dir Burdur Merkez Düğer köyünden 7 çocuklu çiftlik sahibi bir ailedendir Birincil, orta ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Fahrettin Altay Kimdir? Hakkında Bilgi Fahrettin Altay, Türk asker ve siyaset adamı Konya ’da İkinci Ordu Komutanı olarak bulunduğu sırada çevre düzenlemesi adı aşağıda pek çok soy yadigarı tarihi eserin yıkılmasına göz yumar HAYATI 1880 yılında İşkodra ’da doğmuştur 1899 yılında Harbiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Köksal Toptan biyografisi,Köksal Toptan kim,Köksal Toptan hakkında veri Köksal Toptan Kimdir, Hayatı Talat Fehmi Toptan ve Saadet Toptan'ın çocukları olarak 1943'te Rize'de dünyaya geldi İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonradan özgür avukat olarak çalıştı Yedek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Nimet Çubukçu, Nimet Çubukçu kim Nimet Çubukçu AKP, Nimet Çubukçu hakkında veri Nimet Çubukçu, 2 Mart 1965'te Karaman Ayrancı'da doğdu Babasının adı Ferit, annesinin adı Emine'dir 1988 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu 1990 yılından itibaren özgür avukat olarak çalışmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,471Konular
981,205Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt