Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Engin Günaydın: '13 yıldır karantinadayım'

Engin Günaydın: '13 yıldır karantinadayım'
0
52

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
engin_gunaydin_13_yildir_karantinadayim_1592402878_8348.jpg

Ünlü oyuncu Engin Günaydın, katıldığı bir etkinlikte pandemi süreci hakkında konuştu. Günaydın, yaşam tarzına baktığında aslında kendisinin de 13 yıldır karantinada olduğunu belirtti.

Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Burhan Altıntop karakteriyle şöhreti elde eden ünlü oyuncu Burhan Altıntop, geçtiğimiz gün bir etkinliğe katıldı. Günaydın, karantina sürecinin yaşamındaki etkisi hakkında konuştu.

Ci1MU_1592402807_4732.jpg

Aslında kendisinin de 13 yıldır karantinada olduğunu belirten Günaydın, 'Foça’dayım ve İstanbul’a sadece çalışmak için gidiyorum. 13 senedir buraya geliyorum. Sürekli karantinada olduğumu fark ettim.' sözleriyle sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Similar threads

Avrupa Yakası, Galip Derviş gibi projelerle dikkat çeken oyuncu Engin Günaydın hakkında, hayranlarını da şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Son dönemin popüler isimlerinden Engin Günaydın, seyircinin aklında Avrupa Yakası dizisindeki Burhan Altıntop rolüyle yer edinmişti. Başarılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Engin Günaydın Hayatı Avrupa Yakası dizisindeki Burhan rolüyle çıkış yapan tiyatro ve sinema sanatçısı Erol Günaydın'ın oğlu; Engin Günaydın 1969 Tokat Erbaa doğumludur Engin Günaydın ilk tiyatro deneyimini Otogargara'da yaşadı Bir Demet Tiyatrodan sonradan, Mehmet Ali Erbil ve Emel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Burhan Altıntop Engin Günaydın'ın Sır Sevgilisi Seni gidi anadolu çocuğu burhan altintop seniii, babababa giz gibi saklanan burhan altıntopun sevgilisi bulunmuş arkadaşlarımburhanaltintopengingunaydininsirsevgilisi5c4e2866008cepngalt :D:D :D:D :D:D Bayılıyorum bu adama ya, tripleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, son dizisi Kurşun'un final yapması üzerine dinlenme sürecine çekildiğini belirtti. Ünlü oyuncu Kuruluş Osman dizisiyle ilgili de şaşırtan bir açıklamada bulundu. Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Ertuğrul Bey rolüyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, son serisi Kurşun'un final yapması üzerine dinlenme sürecine çekildiğini belirtti. Ünlü oyuncu Kuruluş Osman serisiyle ilgili de şaşırtan bir açıklamada bulundu. Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul serisinde canlandırdığı Ertuğrul Beyefendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,475Konular
981,233Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt