iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
250 gr börülce
500 ml su
2 yemek kaşığı kıyılmış dereotu
2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
2 taze soğan
1 közlenmiş kırmızıbiber
5~6 enginar kalbi
3 yemek kaşığı tane mısır
Sos için
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
Tuz
Enginar kalpli börülce salatası hazırlanışı
Bol suyla yıkanmış börülceleri ve suyu tencereye alıp yumuşayıncaya kadar haşlayın Suyunu süzerek soğumaya bırakın Soğuduktan sonra ince kıyılmış taze soğan, dereotu, maydanoz, küp kesilmiş kırmızıbiber, tane mısır ve enginar kalplerini ekleyip harmanlayın Zeytinyağı ve limon suyunu başka bir kapta karıştırıp salatanın üzerine gezdirin Tuzla tatlandırın Servis yapın
250 gr börülce
500 ml su
2 yemek kaşığı kıyılmış dereotu
2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
2 taze soğan
1 közlenmiş kırmızıbiber
5~6 enginar kalbi
3 yemek kaşığı tane mısır
Sos için
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
Tuz
Enginar kalpli börülce salatası hazırlanışı
Bol suyla yıkanmış börülceleri ve suyu tencereye alıp yumuşayıncaya kadar haşlayın Suyunu süzerek soğumaya bırakın Soğuduktan sonra ince kıyılmış taze soğan, dereotu, maydanoz, küp kesilmiş kırmızıbiber, tane mısır ve enginar kalplerini ekleyip harmanlayın Zeytinyağı ve limon suyunu başka bir kapta karıştırıp salatanın üzerine gezdirin Tuzla tatlandırın Servis yapın