iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
8 dilim baget ekmek 1 diş sarımsak 4 adet salamura enginar kalbi 1 adet közlenmiş kırmızı biber turşusu 12 adet küçük boy kırmızı soğan 100 gram krem peynir 4 dal maydanoz 12 çay bardağı taze sıkılmış portakal suyu 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı balsamik sirke 1 yemek kaşığı kapari turşusu 12 çay kaşığı taze çekilmiş renkli tane karabiber
NASIL YAPILIR?
Baget ekmek dilimlerini ızgara ya da ekmek kızartma makinesinde renk alana kadar kızartın Sarımsağı ortadan ikiye kesin ve lezzetini vermesi için kızarmış ekmek dilimleri üzerine sürün Kabuğunu soyduğunuz kırmızı soğanı, ince piyazlık doğrayın Közlenmiş kırmızı biber turşusunu iri parçalar halinde kesin Suyunu süzdürdüğünüz salamura enginar kalplerini dört eşit parçaya bölün Kapari turşularının bir bölümünü incecik kıyın Bir kısmını süslemede kullanmak üzere ayırın Taze sıkılmış portakal suyunu, balsamik sirke ve zeytinyağı ilavesiyle ayrı bir kapta karıştırın İncecik kıyılmış kapari turşusu ve taze çekilmiş renkli tane karabiber ilavesiyle karıştırın Doğranmış enginar kalpleri, közlenmiş kırmızı biber dilimleri ve piyazlık kırmızı soğanları marinasyon karışımıyla harmanlayın Sıra geldi parçaları birleştirmeye Kızarmış ve sarımsak aromasıyla taçlanmış ekmek dilimleri üzerine krem peynir sürün Pratik bir şekilde hazırladığınız enginar kalpli salatayı fazla sosunu süzdükten sonra ekmek dilimleri üzerine paylaştırın Ayıklanmış maydanoz yaprakları ve kalan kapari turşularıyla süsledikten sonra bekletmeden sevdiklerinizle paylaşın
8 dilim baget ekmek 1 diş sarımsak 4 adet salamura enginar kalbi 1 adet közlenmiş kırmızı biber turşusu 12 adet küçük boy kırmızı soğan 100 gram krem peynir 4 dal maydanoz 12 çay bardağı taze sıkılmış portakal suyu 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı balsamik sirke 1 yemek kaşığı kapari turşusu 12 çay kaşığı taze çekilmiş renkli tane karabiber
NASIL YAPILIR?
Baget ekmek dilimlerini ızgara ya da ekmek kızartma makinesinde renk alana kadar kızartın Sarımsağı ortadan ikiye kesin ve lezzetini vermesi için kızarmış ekmek dilimleri üzerine sürün Kabuğunu soyduğunuz kırmızı soğanı, ince piyazlık doğrayın Közlenmiş kırmızı biber turşusunu iri parçalar halinde kesin Suyunu süzdürdüğünüz salamura enginar kalplerini dört eşit parçaya bölün Kapari turşularının bir bölümünü incecik kıyın Bir kısmını süslemede kullanmak üzere ayırın Taze sıkılmış portakal suyunu, balsamik sirke ve zeytinyağı ilavesiyle ayrı bir kapta karıştırın İncecik kıyılmış kapari turşusu ve taze çekilmiş renkli tane karabiber ilavesiyle karıştırın Doğranmış enginar kalpleri, közlenmiş kırmızı biber dilimleri ve piyazlık kırmızı soğanları marinasyon karışımıyla harmanlayın Sıra geldi parçaları birleştirmeye Kızarmış ve sarımsak aromasıyla taçlanmış ekmek dilimleri üzerine krem peynir sürün Pratik bir şekilde hazırladığınız enginar kalpli salatayı fazla sosunu süzdükten sonra ekmek dilimleri üzerine paylaştırın Ayıklanmış maydanoz yaprakları ve kalan kapari turşularıyla süsledikten sonra bekletmeden sevdiklerinizle paylaşın