Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Enginarlı Kuzu Kebabı Tarifi Resimli

Enginarlı Kuzu Kebabı Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Enginarlı Kuzu Kebabı Nasıl Yapılır


Enginarlı Kuzu Kebabının Tarifi Resimli Yapılışı

Malzemeler

4 adet pişmiş enginar
16 adet arpacık soğan
1 orta boy kereviz
600 gr kuşbaşı kuzu eti
80 gr margariny
1 akarsu bardağı iç bezelye
Yarım demet dereotu
1 yemek kaşığı un
2 adet orta tepe kabuğu soyulmuş domates
1 tatlı kaşığı salça
4 adet sivribiber
Tuzlu ve su

Hazırlanışı
Tencereye yağ konularak eritilir ve etler ek edilip 10 dk kadar kavrulur Etler suyunu çektiğinde sırasıyla kabuğu soyulan arpacık soğanlar, un, salça, ve domateslerin yarısı küp biçiminde doğranıp ek edilir 3 dk değin karıştırılır Su ilave edilerek etler pişene kadar sürekli köpüğü alınır ve kaynatılır

Fırın tepsisine koymuş olduğumuz enginarların üstüne daha önce hazırladığımız sebzeli et harcını, bezelyeyi ve kalan domatesler ve biberler ikiye kesilerek ilave edilir 180 derece fırında 5 dk pişirilip servise sunmadan önce üstüne dereotu konulur Afiyet olsun *
 
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt