iltasyazilim
FD Üye
Enginarlı Ve Ispanaklı Tavuk Malzemeleri
Zeytinyağı 2 adet tavuk göğsü 500 gr enginar kalbi 500 gr ıspanak 2 arpacık soğan 1 yemek kaşığı yoğurt (varsa Greek yoğurt) 1 yemek kaşığı mayonez 1 yemek kaşığı toz parmesan mozarella Enginarlı Ve Ispanaklı Tavuk Yapılışı
Tavukları küp küp doğrayın, zeytinyağlayıp 300 derecelik fırında 15 dakika pişirin Ispanak ve enginarları blender'da çekin üzerine kalan tüm malzemeleri ekleyin ve karıştırın karışımı tavuğun üzerine döküp 25 dakika daha fırına verin
Zeytinyağı 2 adet tavuk göğsü 500 gr enginar kalbi 500 gr ıspanak 2 arpacık soğan 1 yemek kaşığı yoğurt (varsa Greek yoğurt) 1 yemek kaşığı mayonez 1 yemek kaşığı toz parmesan mozarella Enginarlı Ve Ispanaklı Tavuk Yapılışı
Tavukları küp küp doğrayın, zeytinyağlayıp 300 derecelik fırında 15 dakika pişirin Ispanak ve enginarları blender'da çekin üzerine kalan tüm malzemeleri ekleyin ve karıştırın karışımı tavuğun üzerine döküp 25 dakika daha fırına verin