Engincan'ın Tarzını Beğendiniz mi? engincan ural, engincan ural haberleri, sibel can engincan Sevgili melekler, ben başlangıçta o bir çift ayakkabıyı görür görmez hangi hanımın acaba bu yemeni güya folklorik ayakkabılar dedim lakin çıka çıka sahibi Engincan çıktı! Çoğunlukla kadınların altın günlerinde konut gezmelerinde kadife terlik çantalarından çıkartıp, gittikleri yerde giydikleri, kıyafetlerine düzenli ev ayakkabılarına benzettim, bana hayli acayip geldi fakat beğenene de diyecek sözümüz değilengincanintarzinibegendinizmi5c4df9035f165pngalt Bakalım siz beğenecek misiniz?engincanintarzinibegendinizmi5c4df9035f165pngalt 9176 9176 engincanintarzinibegendinizmi5c4df903665ffengincanintarzinibegendinizmi5c4df903665ff 405 720 engincanjpg9176 Engincan'ın Tarzını Beğendiniz mi? engincanjpg9176 Engincan'ın Tarzını Beğendiniz mi? Sibel Can, önceki akşam oğulları Emir ve Engincan’la Arnavutköy Balıkçısı’ndaydı Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan meşhur usta, geçen hafta kuytu pantolonu ve babetleriyle objektife yansıyan Engincan’ın stili hakkında konuştu Bir muhabirin “Engincan moda ikonu gibi sözleri üstüne “Çocuk isteksiz olarak bu ayla geldi yorumunu yapan Can, “Kendi belirliyor kendi tarzını aklı başında Ben karışmam böylece şeylere Kızlar Engincan’ı fazla beğeniyor Ben de tarzını fazla beğeniyorum, hiç de karışmam dedi Can, oğlunun tarzını nasıl bulduğu sorusuna ise “Her anne evladına bayılır Ben tam deliriyorum Benim oğullarım çok yakışıklı, kızım da fazla güzeldir Huyları da çok iyi Alımlılık manâlı lakin akla yatkın sürükleyici çocuklar Beni hiçbir süre üzmediler Laf dinleyen çocuklar yanıtını verdi Genişletmek için tıkla