Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ensar

Ensar
0
295

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Rüyada Ensar Görmek Ensar Rüyada Ensar ı ve oğullarını görebilen kimse pişmanlık eder Ensar ı toplu halde bakmak askeri bir harekata ve asker sevkine yorumlanır

Similar threads

Rüyada ensardan birisini bakmak pişman olmak ve günahların bağışlanması için affetme istemek ile yorumlanır Rüyada Hz Muhammed'e hicret vaktinde yardımcı Medineliler anlamına gelen ensarlarla bir olduğunuzu bakmak kendinizi din yoluna adayacaksınız biçiminde yorumlanır Rüyada ensarların size...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Bilindiği üzere Ensar ismi İslam toplumunda önemli bir yere sahip isimlerdendir. Ensar isminin anlamı genel itibari ile şu şekildedir: Yardım edenler Muavinler Müdafiler Koruyucular İman eden Müslümanlar müşriklerin zulmünden Medine’ye hicret etmişlerdir. Hicretin bir sonucu olarak Müslümanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Bu yolla başlangıçta Başkentgaz'ın Kızılay'a yaptığı 8 milyon dolarlık bağış, Ensar Vakfı üzerinden Türgev'in ABD'deki kuruluşu Türken'e aktarılmış. Torunlar Holding'e ilişkin Başkentgaz firması, Kızılay'a kurallı 8 milyon dolar bağışlamıştı. Paranın 75 bin doları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Torun Kızılay üzerinden yapılan bağışın TÜRGEV'in yurduna gideceğini bilmediğini söylerken vergiden kaçınmadıklarını savundu. Torun, “Ben bu bağışın şerefiyesinin Kızılay’a kalmasını istiyorum. Madem yanlıştı, Kızılay kabul etmeseydi” diye konuştu. Başkentgaz'ın Kızılay üzerinden Ensar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Başkentgaz’ın yaptığı bağışı vergiden  düşmek için Kızılay üzerinden bağış transferi yaptığını söyleyen Kerem Kınık yapılan süreci “Vergi kaçırmak öbür vergiden kaçınmak  öteki diyerek savunmuştu. Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Baht ise yapılan bağışın TÜRGEV ile Ensar Vakfı’nın ABD’de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt