Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Enter the matrix oyun kaydedemiyorum

Enter the matrix oyun kaydedemiyorum

Similar threads

Arkadaşlar enter the matrix oyununda oyun kaydedemiyorum oyunu tekrar açtığımda en baştan başlamak zorunda kalıyorum oyunu nasıl kaydedebilirim lutfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
arkadaşlar enter the matrix oynuyorum şu sıralar ara sıra ama bizim eleman hiçbir tuşa basmasakta kendi kendine yürüyor bir türlü kapatamadım enteresan bi yardım edin gözünüzü sevim teraziyi görücem şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Arkadaşlar ben spider man 3 ü flan yükledim c r a c k flan tamam da oyuna giriyorum ilk aşamayı geçip şehir bölümüne geçiyorum oyunu ben kaydedemiyorum ama bilgisayar otomatik 'saving ' diyerek kaydediyor ve sonra oyuna cıkıp tekrar girdiğimde ise oyun yeniden oynanıyor yani en başa geçiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
ARKADAŞLAR LÜTFEN BİLEN BİRİ The Matrix Path of Neo UNUN KURULUMUNU AÇIK BİR ŞEKİLDE ANLATABİLİRMİ SONUNDA OYUNU GERİ VERECEM ALDIGIM YERE BİR OYUNU KURMAK İÇİN BUKADAR UGRAŞILIRMI BE ÇİNNET GEÇİRMEK ÜZEREYİM LÜTFEN YARDIM EDİN (DEOMON TOOLS KURDUM ONDAN SONRA OYUNUDA KURDUM DAHA SONRA SRSTOP...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Merhaba arkadaşlar bugün bu saatte torrent olarak bfh yükledim Fakat açınca intro felan açılıyor 120 fps Ama press enter ekranına gelince hiçbir tuş işlemiyor işaretçi hareket ediyor (mouse) ama tıklanmıyor sonra biraz bekleyip tekrar intro çıkıyor ve yine aynı sorun ve hep böyle devam ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,496Konular
981,695Mesajlar
29,770Kullanıcılar
tuzcuSon üye
Üst Alt