Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

enter the matrix yürüme fonksiyonunu kapatma

enter the matrix yürüme fonksiyonunu kapatma

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar enter the matrix oynuyorum şu sıralar ara sıra ama bizim eleman hiçbir tuşa basmasakta kendi kendine yürüyor bir türlü kapatamadım enteresan
bi yardım edin gözünüzü sevim teraziyi görücem şimdiden teşekkürler

Similar threads

Arkadaşlar enter the matrix oyununda oyun kaydedemiyorum oyunu tekrar açtığımda en baştan başlamak zorunda kalıyorum oyunu nasıl kaydedebilirim lutfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Arkadaşlar bende enter the matrix oyunu var oyunu oynarken nasıl kaydedebilirim?Oyunu kapatıp açınca en baştan başlamak zorunda kalıyorum lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Eğer RYO seven bir oyuncuysanız şu sıralar ufak bir firmanın elinden çıkmış Solasta diye bir oyunun Dungeons & Dragons 5E sistemine şöyle sadık, dövüşleri böyle keyifli diye methedildiğini duymuşsunuzdur. Baldur’s Gate 3 gibi devlerle karşılaştırılmak her yiğidin harcı değil ne de olsa. Bakalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt