Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Enteresan Sözler

Enteresan Sözler
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ilgi Çekici Sözler 2019 İşte karşınızda kızlar enteresan hiç bir anlama gelmeyen düşündürücü fakat düşündüğünüzde bir anlayış çıkmayan enkaz sözler işteenteresansozler20195c55728d50fa0gifalt :dede: :dede: :dede: Ilgi Çekici Sözler 2019 oda nesi okanın dedesi Baktın olmuyo bakmıcaksın Yaşam bir alfabeye benzer bu alfabede ister meşhur ister ünsüz ol yeter oysa karaktersiz olmaenteresansozler20195c55728d54b90alt EĞER BENİ BIRAZCIK ANLASAYDIN ŞU ANDA BU DEĞIN HAYALİNLE AVUNMAZDIM colayı güzelleştiren asiti değil soğukluğudur, kadını güzelleştiren soğukluğu değil sıcaklığıdır ahali ben şöyle babayım,ben böyle babayım edip duruyoBEN NE BABALAR GÖRDÜM,GÜLEE GÜLEE ÖLDÜM pukay Severken Dindarım Sevişirken Gûnahkar , Cennette Benim Cehennemde bügün'ne şükretmeyen yarını yaşamayı beklemesin sık kafanaaaaaaaaaa BİZDE YANLIŞ OLMAZ OLMUŞ SADA YANLIŞLIKLA OLMUŞTUR Gönderiyi KaldırMustafa Gökler her 63 plakalı arabulucu görduğunde gözlerin doluyorsa elinde döner bıçağıyla kendini gladyatör sanıyorsan altındaki kırmızı 19 ile ferrariye kafa tutuyorsan ve sokaktaki kavgalara düyüne gider gibi gulerek gidiyorsan ya sen URFALISIN yada KANINDA VAR tıp bir meslek yok hayat bilimidir AYAKLARIM OKULA GİDECEK DEK ENAYİYSE EKLERİM KOPYA ÇEKECEK KADAR ASİDİRenteresansozler20195c55728d54b90alt )) ya dedım al dedım yar dedı almam dedi; Yensende Yenilsende Bu Taraftar Hep Seninli U A eğer birgün beni hatırlarsan ilk aklına gelen şey beni terk ettiğin gün gelsin Senden kurtulmak senin yanına olmaktır Seviyorsan varsındır sevmiyorsan malsındır bana+kendini+++kasma+++senin+ damarlarındaki+++kan++++++ bile++++ana+++++++++++hasta adamın biri ağaçtan inmiş karısıda demirden cinmiş gözlerının gorebıldıgı degıl ulasabılecegın yere bak türceell 4 ceker ama vodofone ona 10 ceker bügün ömrümün geriye kalan birincil günü rft senı kaybettigime üzülmüyorum sewgilim,hmm nasıl derler cana gelecegine mala gelsinenteresansozler20195c55728d54b90alt ) rft k bılım adamı janıtn ıbne olanların yuzde 80 nının msjı sağ elıyle okudugunu kanıtlamıstır, hıç bosuna el degıstırme bız senın ne mülk oldugnu bılıyoruzenteresansozler20195c55728d54b90alt GİDENE YOL VER GELEN AYAKTA KALMASIN seni sevmek ibadetim ama sevemem cenabetim Biz gözlerine bakmaya kıyamazken elin oğlu üzrinde değişik pozisyonlar denioya en çok o koyyo adama :enteresansozler20195c55728d54b90alt :D Big Grin :D BaLaLı AĞLARSA BİR ANAM AĞLAR GERİSİ PLAYBACK YAPAR ŞERİ Ne dek sallarsan salla, son iki damla kalır donda seni sana seviyorum sana karşın senin için ve senle SN KUTU KUTU PENSE OYNARKN BİZ KUTU KUTU EFES BİTİRİODUK (KrAI K0zDeRe) demir gibi kollarım hiç affetmem sollarım form ye forda kal; port ye portakal Adamın biri domates yemeye bayılıyormuş domates yemiş bayılmış zaaa bir adam çekmiş karısıda dolar SABREDEN DERVİŞ MAAAAALESEF BEKLEMEKTEN GEBERİVERMİŞ NE ACI SON FAKATenteresansozler20195c55728d54b90alt SENİ TANIMADN ÖNCE SENSİZDİM ,ŞİMDİDİE BENSİZİM  

858,505Konular
982,796Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt