Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Epic Games Store'a Nihayet Başarımlar Geliyor!

Epic Games Store'a Nihayet Başarımlar Geliyor!
0
39

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
content_615b38110cc32_72979.jpg

Epic Games Store'a (ve Launcher) dair şahsen en büyük eleştirim halen daha bir başarım sistemi eklememiş olmalarıydı. Başarımlar oyuncuların sevdiği özelliklerden biri, gerek konsollarda, gerek Steam'de, gerek bazı diğer client'larda alıştığımız bu sistem nihayet gelecek hafta Epic Games Store'a da geliyor.

Aslında EGS'de başarımlar bir süredir açıktan olmasa da vardı, hatta bazı oyunlarda başarımlar overlay olarak da çıkıyordu. Ancak şimdi her şey resmiyete kavuşmuş olacak. Ayrıca bu vesileyle EGS'deki başarım sisteminin temellerini de öğrenmiş olduk.

Oyunlardaki başarılar XP değerlerine göre dört katmana ayırlmış durumda. Bir oyunda 1000 XP kazandığınızda ise Platin başarı kazanıyorsunuz.

Bronz başarımlar 5-45 XP, gümüş başarımlar 50-95 XP, Altın başarımlar 100-200 XP, Platin başarı ise 250 XP veriyor.

Başarımları oyunuların Başarım detay sayfasından takip edebilecek, hangi başarımda ne kadar ilerlediğinizi ve hangi başarıma yakın olduğunuzu görebileceksiniz.

Şimdiye kadar başarımın aktif olduğu oyunlarda kazandığınız başarımlar da bu yeni sisteme olduğu gibi aktarılacak.

Sırf başarım sistemi gelsin diye EGS'de sahip olup da oynamayı beklettiğim oyunlar vardı, ben ve benim gibilerin gözü aydın diyorum :)

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt