Epic Games, kullanıcılarına 3 aylık Discord Nitro'yu fiyatsız bir halde verdiğini açıkladı. Pekala Discord Nitro'yu nasıl hesabınıza faal edeceksiniz?
1. Adım: Epic Games üzerinden Discord Nitro'yu bulmak
Öncelikle Epic Games'e giriş yapıyoruz. Giriş yaptığınızdan sonra ana ekranın sağ kısmında Epic Games'in bize sunduğu avantajlar bulunuyor.
Bu kısımda ayrıyeten 159 TL fiyatı olan Control'ü de fiyatsız bir halde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
Burada 3. sırada bulunan Discord'a tıklıyoruz.
2. Adım: Discord Nitro'yu satın alma
Discord Nitro'ya tıkladığınız vakit size Discord Nitro'nun ne işe yaradığını açıklayan bir sayfa açılacak.
Bu sayfada Discord Nitro'yu 24 Haziran tarihine kadar fiyatsız bir biçimde alabileceğinizi ve aldığınız Nitro'nun 3 aylık olduğu belirtiliyor.
Bu açıklamaları okuduktan sonra sağ kısımda bulunan YÜKLEye tıklayarak satın alma ekranına geçebilirsiniz.
Bu ekranda satın alımınızı görebilirsiniz. Faturada da belirtildiği üzere 3 aylık Discord Nitro'yu fiyatsız bir formda satın alabilirsiniz. Gerekli onayları verdikten sonra sağ alt kısımda bulunan siparişi ver kısmına tıklamanız gerekmektedir.
Siparişi verdikten bir müddet sonra mail hesabınıza gerekli bilgiler gelecek.
3. Adım: Discord Nitro'yu etkinleştirmek
Siparişi verdikten kısa bir müddet sonra mailinize Discord Nitroyu faal etmeniz için bir mail yollanıyor.
Bu mailde bulunan Redeem Now kısmına tıklayarak Discord Nitro'yu faal etmeye başlayabilirsiniz.
Ayrıyeten mail içeriğinde, Discord Nitro'yu nasıl faal edebileceğiniz hakkında bir açıklama metni de bulunuyor.
4. Adım: Discord Üzerinden Etkin Etmek
Linke tıkladıktan sonra açılan kısımdan gerekli bilgileri girerek Discord Nitro'yu hesabınıza 3 aylık olarak tanımlayabilirsiniz.
İsterseniz kendi sunucunuza isterseniz de arkadaşlarınızın sunucusuna Nitro'yu kullanarak, Discord sunucularınıza ekstra özellikler ekleyebilirsiniz.
Discord Nitro'nun avantajları nelerdir?
Discord Nitro, kaliteli canlı yayın açmadan daha düzgün bir sesli konuşma imkanı sağlamak üzere birçok avantaj sağlar.
Aylık olarak 9.99 dolarlık bir fiyat karşılığı alınabilen servis sayesinde Discord sunucunuzu geliştirebilirsiniz.
Detaylı olarak Discord Nitro hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
İlginizi Çekebilir