Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

epilepsi

epilepsi
0
34

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
sara mrb arkadaşlar ben ecrin 24 yaşındayım bende sizlerle başımdan geçen bi hastalığı paylaşmak istedim 22 yaşındaydım (çalışıyorum bu vesileyle özel bi firmada )sürekli baş dönmeleri dalıp gitmeler bi konuyu tartışırken konunun yarısında başlıyo konu bitiyo ben farkında değilim 1 böyle 2 böle derken nöbetler başladıilk başlarda umursamadım yorgunuktan deyip geçeiştirdim ama nöbetler sıklaştı kaldım hiç bişey hatırlamıyorum kaslarım ağrıyo doktora gittim anlattım ve sara teşhisi kondu ve ilerleme safhasında oldunu söledi keşke birincil bayılmalarda gelseydin dedi kafanızı ağrıtmayım konuyu şu noktayla bağlamak istiyorum yani umrsamadımız aman bişey olmaz dedyip geçiştirdimiz şeyler başımızı daha çok ağrıtabiliyor o yüzden özelliklede sağlık durumu konusunda hiç bir şeyi dikkatsizlik etmemeliyiz şu anda iiiyim allaha şükür rabbim herkesin yardımcısı olsun herkese şifa versin  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,748Kullanıcılar
muhammedst35Son üye
Üst Alt