Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erbil'den aldatılmama garantisi

Erbil'den aldatılmama garantisi
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Erbil'den aldatılmama garantisi 1548613029 1548613029 erbildenaldatilmamagarantisi5c4df5a95a0bberbildenaldatilmamagarantisi5c4df5a95a0bb http:wwwinternethabercomimagesnews72891 Erbil'den aldatılmama garantisi Evlendikten daha sonra durulan çapkınlıklarıyla ünlü şov yapan Mehmet Ali Erbil, eşi Tuğba Erbil'in sıkı markajı aşağı id Sabah gazetesine görüşme veren çift, mutlu evliliklerinin sırrını anlattı Aralarındaki 21 yaş farkın kayda değer olmadığını bildiren Tuğba Erbil, Mehmet Ali, çapkınlık yaparsa hoşgöremem; onu bırakır giderim Beni aldatmayacağı konusunda ikna etti Beni fiilen sevdiğine inandım, fazla da düşünmedim geçmişini Evlenmeden önce babam birinin sevgilisi olarak beni gazetede görür görmez çok üzüldü 'Başarılı bir işin olur öyle gazeteye çıkarsın' dedi Adalet etmediğim şeylerle karşılaştım Ama önce annemi ikna ettim Anneme Mehmet Ali'nin geçmişte birçok şey yaşayan olabileceğini oysa bugün çok öbür bir insan olduğunu söyledim Zaten onunla tanışınca sevdiler Babam şu lahza televizyonu bir tek Mehmet Ali için izliyorifadelerini kullandı  

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt