Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdal Acar'ın Tutuklanmasında Necati Şaşmaz Ayrıntısı

Erdal Acar'ın Tutuklanmasında Necati Şaşmaz Ayrıntısı
0
67

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

'Sarallar' operasyonunda iş insanı Erdal Acar'ın oyuncu Necati Şaşmaz'ın da ortalarında olduğu müştekilerin sözleriyle tutuklandığı öğrenildi. Hata örgütünün ünlüler ile ortalarında uyuşmazlık olan iş insanlarını 'racon masasına' oturttuğu da ortaya çıktı.

İstanbul merkezli 13 ilde Sarallar grubuna yönelik eş vakitli operasyon düzenlendi. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen 31 bireyden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün adliyeye sevk edilen ve ortalarında Ali Saral, Uğur Saral, Volkan Saral, Erdal Acar, Ahmet Cengiz Karlı ve Şahin Gürz’ün de ortalarında olduğu 91 şüphelinin sorgu süreçleri ise bugün sabah saatlerine kadar devam etti.

İfadesi alınan şüphelilerden 78’i tutuklanmaları talebiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Hakimlikteki sorgular sabaha karşı biten şüphelilerden 40’ı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erdal Acar suçlamaları kabul etmedi

Milliyet'ten Damla Güler'in haberine nazaran, Erdal Acar'ın sözünde, müteahhitlik yaptığını belirterek 'Ben iş adamıyım. Kelamda benim bir örgütüm varmış. Benim yanımda 15 bin kişi çalışıyor. Bu yaştan sonra bu örgüt işlerine girecek kadar bilgisiz birisi değilim. Üzerime atılı kabahati kabul etmiyorum' dediği öğrenildi.

Necati Şaşmaz'ın sözü münasebet gösterildi

Tutuklanan isimler ortasında İş insanı Erdal Acar, müzikçi Elif Karlı’nın eşi Ahmet Cengiz Karlı da bulunuyor. Kuşkulu Erdal Acar, “suç işlemek hedefiyle örgüt kurma” ve “birden fazla kişi ile birlikte yağma” cürümlerinden tutuklandı. 

Acar’ın tutuklanma münasebetlerinden biri ise oyuncu Necati Şaşmaz’ın verdiği tabir oldu. Şaşmaz’ın emniyete müşteki sıfatıyla tabir verdiği ve Acar hakkında ayrıntılı bilgiler verdiği ortaya çıktı. Necati Şaşmaz’ın tabirini destekleyici nitelikte Erdal Acar’ın telefon konuşmaları olduğu belirtildi.