Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdem Yener Bir Ruya şarkı sozu

Erdem Yener Bir Ruya şarkı sozu
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Erdem Yener Bir Ruya sozleri

Anladım bir ruya, uykularımdan kacış yok
İstersen gel bana, kurtulayım bu şiddet fena

Bu gece yine de kendimi zorladım,
Korkularımın icinde yuzdum gunlerce
Bu gece ruyalardan cıkardım seni,
Ama sen kaldın icimde gunlerce

Suskun bir hatıra, ne yapsam da kacış yok yine
Acısını gel sor bana, kurtulayım bu şiddet fena

SozMuzik: Gurkan Komurcu

Similar threads

Grup 84 Hande Yener Ruya şarkı sozleri Hande Yener Grup 84 Ruya şarkısı sozu Seksendort Seni Barda Gormuştum Yanına Oturdum Vucuduna Bakarken Birden Yok Oldum Hande Yener Dun Hece Severken Bu Sabah Cok Korktum Aman Anlat Tatlım Bana Bu Gece Ne Oldu Seksendort & Hande Yener...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Seksendort Hande Yener Ruya Şarkı Sozu Hande Yener Grup 84 ruya şarkı sozleri Seksendort Seni Barda Gormuştum Yanına Oturdum Vucuduna Bakarken Birden Yok Oldum Hande Yener Dun Hece Severken Bu Sabah Cok Korktum Aman Anlat Tatlım Bana Bu Gece Ne Oldu Seksendort & Hande Yener...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Erdem Yener Ruyalar Kızı Şarkısının Sozleri Dar, yerim cok dar Duvarlar var onumde Zar atar kumar oynar gonlum de Kar yağar icten ice guneşe ateşten Kanar elim tutmaz hızar sen al Goğsumu yar Ruyalar kızı, icimde sızı uyandım Dunyalar bizi ayırmış gibi utandım Zor, cok zor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Erdem Yener Gec şarkı sozleri İcimde bir parca sen Zorluyorsun tum duvarlarımı Bu kadar buyuk caba neden? Pıhtılaşmış aşkımız Gurul gurul akarken her yana bir kez bile bana dokunamadın kanla Sana evine don diyemem Artık bir evin yok aslında Seni kendi yalnızlığınla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Hande Yener yılında yepyeni bir albumle karşımızda İşte Hayrola albumunun şarkı sozleri Hande Yener Hayrola Şarkı Sozleri Aklım inanmaz oyalanlara Nice hesaplara, mutlak sonlara Zaman kalmaz oyalanmaya Nice telaşlara, korkak yaşlara Hey sen buyuk oyna,iyi duşun Yapayalnızsın Başla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt