Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan: 2020 ile ilgili büyüme oranını kesinlikle yüzde 5 olarak planlayacağız

Erdoğan: 2020 ile ilgili büyüme oranını kesinlikle yüzde 5 olarak planlayacağız

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14
2231959_720x360.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2020 ile ilgili bir büyüme oranı veriyorum, ona kilitleneceğiz, büyüme oranını kesinlikle yüzde 5 olarak planlayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, "Birilerinin elinde nükleer başlıklı füze var. Ama benim elimde nükleer başlıklı füze olmasın! Ben bunu kabul etmiyorum." dedi.

"Politika faizi daha da düşecek"

"Faize alerjim var, yüksek faize karşıyım. Şu anda yeniden faizde düşüş başladı, enflasyon da düştü. Politika faizi daha da düşecek." diyen Erdoğan, "Bizler, şu anda finans yönetiminde çok daha başarılı bir ülke konumundayız. Bu başarı bizi ekonomide çok daha güçlü hale getirmektedir." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2020 ile ilgili bir büyüme oranı veriyorum, ona kilitleneceğiz, büyüme oranını kesinlikle yüzde 5 olarak planlayacağız." dedi.

"Ülkemize yönelik hamle niyetindekiler 100 kez düşünmek zorunda kalacak"

Erdoğan, "Bundan sonra ülkemize yönelik hamle niyeti taşıyanlar 1 değil, 10 değil, en az 100 kez düşünmek ve ondan sonra adım atmak zorunda kalacaktır." ifadelerini kullandı.

858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt