Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan: 'ABD'deki Liderlerin Hiçbiriyle Böyle Bir Durum Yaşamadım'

Erdoğan: 'ABD'deki Liderlerin Hiçbiriyle Böyle Bir Durum Yaşamadım'

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-a93960492d0d3e784f24f59524ff515a6f7a1363.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ile ikili alakaları kıymetlendirdi. Erdoğan, 'Ben şu ana kadar ABD'deki önderlerin hiçbiriyle bu türlü bir durumu yaşamadım' dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan özetle şunları kaydetti:

'Ben şu ana kadar ABD'deki başkanların hiçbiriyle bu türlü bir durumu yaşamadım. Şu anda maalesef bu türlü bir durumdayız ve ABD'de bizim münasebetlerimiz iki NATO ülkesi olarak burada olmamalı. Maalesef ABD şu anda terör örgütlerine beklenenin çok çok üstünde takviye veriyor. Çabayı bırakın onlara yüklü ölçüde silah, araç gereç dayanakları veriyor.

"Rusya ile ikili münasebetlerimizi çok daha ileri taşıma isteğindeyiz"

Burada da yeniden motamot benim Sayın Putin'den beklentilerimiz çok daha farklı. Suriye'de rejim maalesef, ülkemizin güneyinde tehdit oluşturuyor. Dost ülke olarak da Sayın Putin'den daha doğrusu Rusya'dan farklı yaklaşımlar bekliyorum. Bu çabayı de güneyde birlikte yürütmemiz lazım. ABD, Suriye'yle de pek ilintili değil. Burada şu an İran, Rusya ve biz varız. Orayı da bir barış havzası haline getireceksek ortamızda görüşmemiz koşul ve bunları görüşeceğiz. Rusya ile ikili münasebetlerimizi çok daha ileri taşıma isteğindeyiz.

Salgına karşı yeni önlemler gelir mi?

Çok çok farklı yeni yeni birtakım önlemler konusunda, beni ilgi alanımdan öte Bilim Konseyi'nin ilgi alanı. Bakanıma 'Bilim Konseyi'nde bu mevzuyu farklı bir yere taşımanız lazım' dedim. Dün Bakanımla da yaptığım görüşmede başta maske olmak üzere bundan taviz veremeyiz diyor. Bundan taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Vefatla birlikte hadiselerin asgariye inmesi bu gayrette bizim önlemlerimiz olacak.'

858,497Konular
982,563Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt