Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan: 'Bay Kemal, Devletin Kurumlarına Rastgele Gidemeyeceksin'

Erdoğan: 'Bay Kemal, Devletin Kurumlarına Rastgele Gidemeyeceksin'

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-800da2ccd69cf2a74d113b0ad03c0e6fa0a5c4a4.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yılbaşından itibaren kurun bu hafta başındaki üzere makul bir düzeyde istikrar kazanacağına inanıyoruz' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bu süreçte önümüze badireler da çıkıyor, döviz kurundaki dalgalanma ve fiyatlardaki fahiş artış, aldığımız önlemlerle dalgalanmayı kıymetli ölçüde denetim altına aldık' diye konuştu.

Askon Genel Heyeti'nde konuşan Erdoğan'ın öne çıkan sözleri şunlar oldu:

• Türkiye iktisadını yüksek faizden kurtarıp yatırım yolu ile büyüme rotasına sokmanın uğraşını veriyoruz.

• Dövizdeki dalgalanmayı denetim altına aldık.

• Kurun bugünlerde tekrar oynamaya başlaması süreksiz bir durumdur.

• Yaşanan kayıplardan hüzünlüyüz fakat ülkemizin selameti için hakikat olanı yapmak boynumuzun borcu.

• Faizin düşük, yatırımın artış gösterdiği bir ekonomik işleyiş inşa ediyoruz.

• Vatandaşlarımızdan açıkladığımız pakete uygun formda tasarruflarını kendi paramızda tutmalarını, tüm işlerini kendi paramızla yürütmelerini istiyorum.

• Kendi paramızı ölçü almadığımız sürece batmaya mahkumuz. Türk Lirası bizim paramız, onunla hareket edeceğiz.

• Yastık altında tutulan altını ne kadar iktisada kazandırırsak enflasyonu ve fahiş fiyatları denetim altına almada elimiz o kadar güçlenir.

• Batı'nın kapitalist anlayışı ile hareket edemeyiz. ABD'de faiz nerede? Almanya'da faiz nerede? Hala birtakım arkadaşlar faiz ile hareket etmeyi savunuyor. Bu can bu ciltte epeyce, sav ile söylüyorum, faiz sebeptir, enflasyon sonuçtur.

• CHP'nin başındaki zat, terör örgütü ile kurduğu münasebet tesiriyle kamu kurumlarını basmayı bir çeşit siyasi eşkıyalık yapmayı alışkanlık haline getirdi.

• Dürüst değil, kalibresi bozuk, cibilliyet bozuk

• TÜİK randevu vermedi, 'MB'de içerde öbür dışarda diğer hareket ettiniz' dedi.

• Son örneği MEB'de yaşadık. CHP milletvekilleri, 20. Ulusal Eğitim Şurası'na katılmadı. Komite üyeleri bakanlığa davet edildiler, lakin iştirak etmediler. CHP'nin gayesinin orada bakan ile eğitim problemini konuşmak olmadığını göstermeye bu örnekle kâfi. Kendi evladının konutuna bile randevu almadan gidemeyen Kılıçdaroğlu'nun emeli kaos çıkarmak. Bay Kemal, devletin kurumlarını yozlaştırmak asla mümkün değildir. Rastgele gidemeyeceksin, bitti artık.

• Sana bugüne kadar yeri geldi savunma bakanlarımı gönderdim, sen adam değilsin. dürüst değilsin. Sen bağımsız değilsin, MB bağımsız.

858,512Konular
980,937Mesajlar
30,767Kullanıcılar
Kaitu273Son üye
Üst Alt