Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan: Cumhurbaşkanı Külliyesi'nin yanına butik birkaç otel de yapacağız

Erdoğan: Cumhurbaşkanı Külliyesi'nin yanına butik birkaç otel de yapacağız
0
61

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
Erdogan%2DCumhurbaskani%2DKulliyesi%2Dnin%2Dyanina%2Dbutik%2Dbirkac%2Dotel%2Dde%2Dyapacagiz%2D224331%2Ejpg

Malazgirt Zaferi'nin 948. yıl dönümü aktiflikleri için geldiği Ahlat'ta konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ahlat'ta külliyenin yanına butik birkaç otel de yapacağız" dedi.

"Türk milletinin ruh kökü ile kontağını kesmek isteyenler Ahlat'ı görmezden geldi. Ahlat'ın kadim mirasının yakından tanınmasını sağlıyoruz" diyen Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Türk milletinin ruh kökü ile ilişkisini kesmek isteyenler Ahlat'ı görmezden geldi. Ahlat'ın kadim mirasının yakından tanınmasını sağlıyoruz. Evlatlarımıza tarih şuuru kazandırmak konusunda hala büyük eksikliklerimiz var. Gençler, Ahlat'ı Malazgirt'i gereğince tanımıyor. Malazgirt'i Ahlat'ı görmeden 'Türkiye'yi tanıyorum' demeyin. Sultan Alparslan Malazgirt Zaferi'nden evvel son otağını burada kurmuştur.

Malazgirt Savaşı'nın yaşandığı bölgeyi ulusal park ilan ederek örnek bir yer haline getiriyoruz. Ahlat'ta 10 dönüm arazi üzerine 1071 metrekare oturma alanına sahip bir Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kuruyoruz.

Tarihi kentlerimize nasıl sahip çıkıyorsak ecdad yadigarı cet sporlarımıza da sahip çıkacağız. Çünkü bu kabristanları ziyarete gelenler inşallah oralarda kalma imkanı da bulsunlar. Ahlat’ı daha yakından tanısınlar.

Anadolu’nun Orhun abideleri olarak bilinen tarihi yazıtları UNESCO listesine aldırmak için şu anda çaba ediyoruz. Birileri rahatsız olsa engellemeye çalışsa da biz bu otağı ilçemize kazandıracağız".

858,497Konular
982,558Mesajlar
30,299Kullanıcılar
OxCatSon üye
Üst Alt