Erdoğan'ın İBB Başkanlığı devrinde 'Beni aşmayın' diyerek Etraf Bakanı İmren Aykut'a reaksiyon gösterdiği imgeler tekrar gündeme geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kanal İstanbul tartışmalarında evvel "Şahsın konusu değildir" daha sonra da "Yerel idareye bırakılamayacak kadar değerli bir konu" diyerek İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu'nu görmezden gelen açıklamaları tartışmalara neden oldu.
Öte yandan Erdoğan'ın İBB Başkanlığı periyodunda 1997'de katıldı 32. Gün programında yaptığı açıklamalar tekrar gündeme geldi.
"İSTANBUL'LA İLGİLİ BENİ AŞMAYIN"
14 Ekim'de yaşanan sel felaketinin akabinde Alibeyköy'de incelemelerde bulunan devrin Etraf Bakanı İmren Aykut'un canlı yayına telefonla bağlanarak, Erdoğan'ı eleştirmesiyle tartışma başlıyor.
Bakan Aykut'a reaksiyon gösteren Erdoğan, "İstanbul'la ilgili her şeyi benimle konuşmanız gerekir" tabirlerini kullanıyor.
İstanbul'dan kendisinin sorumlu olduğunu söz eden Erdoğan'ı kelam konusu tartışmada kelamlarını şöyle sürdürmesi ise dikkat çekiyor: "İsterseniz 16 defa bakanlık yapın İstanbul'la ilgili beni aşmayın" sözlerini kullandı.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.