Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan: 'Erken Seçim Yok, Noktalı Virgül Değil Nokta Koyuyorum'

Erdoğan: 'Erken Seçim Yok, Noktalı Virgül Değil Nokta Koyuyorum'
0
23

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-5ebdeb2d69bf62de46257c216f78f434c5f49a84.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda 'Gece yarısı başlayan finans oyunlarıyla ülke çökertilmeye çalışıldı' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

• Türkiye 10 yıllık dönemde aklınıza gelecek her yol ve yöntemle sınandı.

• Ekonomiye yönelik tehditler savruldu. Gece yarısı başlayan finans oyunlarıyla ülke çökertilmeye çalışıldı.

• Enflasyondan kurtulmak için ana muhalefetin sözcüsü bizden kurtulmanın gereğinden bahsediyor. Yüzde 7'ye düşüren kimdi enflasyonu? Biz düşürdük. Faizi düşüren kimdi? Bizdik. Sizin kitabınızda düşük faiz diye bir şey yok.

• Ülkemizde bir kesim dışardan aldıkları destekle kardeşliği dinamitlemenin peşinde. Parmak sallamakla bir yere varamazsınız.

• Aylardır erken seçim diyor. Cumhur İttifakı'ndan Devlet Bey bu işin Haziran 2023'te olacağını söylüyor, ben de öyle. Erken seçim yok. Bu ülke bir hukuk devleti, belirtilen tarih neyse o tarihte seçim yapılacaktır. Bay Kemal noktalı virgül değil nokta koyuyorum.

• Buradan manşet ile hükümet devirip kurmaya alışmış gazeteci kılıklılara sesleniyorum. Buradan emperyalistlere sesleniyorum, vesayet artıklarına sesleniyorum, başaramayacaksınız.

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,320Kullanıcılar
UnusSon üye
Üst Alt