Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan-İnce bu akşam 21.00'de goruşecek

Erdoğan-İnce bu akşam 21.00'de goruşecek
0
139

Similar threads

images16milyonogrenciyemujde5b035b0ecc30e 16 milyon oğrenciye FATİH projesi kapsamında dağıtılacak tablet bilgisayarların internete bağlanabilmesi konusunda gelişmeler varBu kapsamda bugun Microsoft CEOsu Steve Ballmerla goruşecek Başbakan Erdoğanın gundeminde de bu konu on sıralara yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Ankara Valiliği Eğitim Tesisleri Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada ''Öğretmen adaylarımızla bir muştuyu paylaşmak istiyorum. Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmenin daha atamasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2023 seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın balkon konuşmasından evvel dünya önderlerinin sıraya girerek, 'Ben de evvelden tebrik etmek istiyorum.' diyecekler' diye konuştu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi'nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hala 'erken seçim erken seçim.' Olmayacak erken seçim, Haziran 2023' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Merkez'de AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satırbaşları şöyle: Partimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
AKP Bayan Kolları kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'daki son olay üzerinden bayana şiddet konusuna değindi. Erdoğan, mevzuyla ilgili Meclis'te yeni bir komite oluşturulacağını söyledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bayan Kolları 6...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
858,466Konular
981,165Mesajlar
29,535Kullanıcılar
tivizonSon üye
Üst Alt