Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
images16milyonogrenciyemujde5b035b0ecc30e
16 milyon oğrenciye FATİH projesi kapsamında dağıtılacak tablet bilgisayarların internete bağlanabilmesi konusunda gelişmeler varBu kapsamda bugun Microsoft CEOsu Steve Ballmerla goruşecek Başbakan Erdoğanın gundeminde de bu konu on sıralara yer...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Ankara Valiliği Eğitim Tesisleri Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada ''Öğretmen adaylarımızla bir muştuyu paylaşmak istiyorum. Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmenin daha atamasını...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2023 seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın balkon konuşmasından evvel dünya önderlerinin sıraya girerek, 'Ben de evvelden tebrik etmek istiyorum.' diyecekler' diye konuştu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi'nde...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hala 'erken seçim erken seçim.' Olmayacak erken seçim, Haziran 2023' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Merkez'de AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.
Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satırbaşları şöyle:
Partimize...
AKP Bayan Kolları kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'daki son olay üzerinden bayana şiddet konusuna değindi. Erdoğan, mevzuyla ilgili Meclis'te yeni bir komite oluşturulacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bayan Kolları 6...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.