Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erdoğan: İstanbul'u sel bastı beyefendi tatilde, daha dün bir bugün iki

Erdoğan: İstanbul'u sel bastı beyefendi tatilde, daha dün bir bugün iki
0
45

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
Erdogan%2DIstanbul%2Du%2Dsel%2Dbasti%2Dbeyefendi%2Dtatilde%2Ddaha%2Ddun%2Dbir%2Dbugun%2Diki%2D224272%2Ejpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'deki konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle: 

- Geçtiğimiz 17 yılda Rize'de 18 katrilyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Eğitimde 20 bine ulaşan öğrencimizle bölgemizin parlayan yıldızı olan üniversitemizi kurduk. Yurt kapasitelerimizi arttırdık. Yeni yurtları da kentimize kazandırıyoruz. Sıhhatte 28 tesisi sizlerin hizmetine sunduk. Rize'ye 800 yataklı kent hastanesi yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Bölünmüş yol uzunluğunu 20 kilometreden 160 kilometreye çıkarttık. Ovit Tünelini inşa edip hizmetinize sunduk.  

- Denizi doldurarak inşa ettiğimiz Rize-Artvin Havalimanının imali sürüyor. 1.5 yıl içinde bitirip hizmetinize sunacağız. 

'BİZDE CHP DİYE BİR PARTİ VAR...' 

- Türkiye Doğu Akdeniz'de hem kendi menfaatlerini muhafazanın hem de KKTC'deki kardeşlerimizin haklarını müdafa etmenin uğraşını veriyor. Türkiye'de bundan daha ulusal bir sıkıntı olabilir mi? Lakin maalesef biz ülkemizde bunu sağlayamıyoruz. Zira bizde CHP diye bir parti var. Onun başındaki zat daima öbür yoldan gidiyor. Bu grup terör örgütleriyle gayretimizden Doğu Akdeniz'deki haklarımızın korunmasına her mevzuda karşımızdakilerin yanında saf tutuyorlar. Sondaj gemilerimizin maliyeti üzerinden mecliste gündemimize getirmişlerdi. Kendi ülkelerine iftira atmaktan çekinmemişlerdi. Türkiye'yi 2 gelişmiş sondaj gemisi ve 2 çağdaş sismik araştırma gemisi sahibi yaptık. Doğu Akdeniz'de araştırma ve sondaj faaliyetlerine başlayınca karşımıza bölgede hesabı olan güçler çıktı. AB de Rumların yanında yer alarak bu hasımlık çemberinde yerini aldı. Kuru gürültüye papuç bırakmadık, çabayı bir an bile gevşetmedik. O denli ki gemilerin bordo bordoya geldiği anlar yaşandı. Buna karşın asla geri adım atmadık, kendi planımızı uygulamaya devam ettik. Bölgedeki çalışmalarımız sürüyor. Biz bu işi sonuna kadar getirmekte kararlıyız. Doğu Akdeniz'de petrol yahut doğal gaz bulduğumuzda bugün ülkemize karşı konuşanların hepsi kapımızda sıraya girecek. Zira güç demek güç demektir. 

'BEN BAŞBAKANLIĞIMDA DA CUMHURBAŞKANLIĞIMDA DA BU TÜRLÜ TATİL YAPMADIM' 

- CHP'li belediye liderlerinin neredeyse tamamı gerçek yüzlerini gösterdiler. Kederlerinin kendi ferdî ve ideolojik iktidarlarını inşa etmek olduğu attıkları her adımda ortaya çıktı. İstanbul'u sel bastı, beyefendi tatilde. Ben başbakanlığımda da cumhurbaşkanlığımda da bu türlü tatil yapamadım. Kimi belediyeyi terör örgütüne peşkeş çekti, kimi şimdiden teslim bayrağını çekerek hiçbir iş yapmayacağını ilan etti. Biz bu türlü bir siyaset anlayışını kabul etmiyoruz. 

'TERÖRE KİM PRİM VERİRSE KARŞISINDA BİZİ BULUR'

- Terör örgütleriyle ortalarına aralık koymayan belediye liderleri var. Biz bu milletin tek bir kuruşunun terör örgütlerine peşkeş çekilmesine asla müsaade vermeyiz. Teröre kim prim verirse karşısında bizi bulacaktır. Belediyeleri hizmet dışında kullanan herkes tıpkı akıbete uğramaya mahkümdur. 

- Şayet milletinizle gönül bağınız yoksa direktörüz için size emanet edilen güç sizi zehirler.

- Şikayet zayıfların işidir, acizlerin işidir. Biz milletimizi bu beceriksizlerin eline bırakacak değiliz. 

- Bunlar hiçbir vakit yapmak için gelmemiştir, daima yıkmanın peşinde koşmuştur.

- Elbette yanlışlarımız olabilir, lakin eksiğimiz olmaz.