Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan Memurları Uyardı: 'Sakın Ha Bu Oyuna Gelmeyin!'

Erdoğan Memurları Uyardı: 'Sakın Ha Bu Oyuna Gelmeyin!'
0
14

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-0946bd1b74b185defd713728a49168337bd49474.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun memurlara yaptığı davete reaksiyon gösterdi. Erdoğan, 'Sen kimsin de bu ülkede alnının akıyla gelip bir meslek almış memuru tehdit ediyorsun? Ülkemin memuruna sesleniyorum; sakın ha, bu oyuna gelmeyin. Siz memur olarak vazifenizi yaptığınız surece bunlar kılınıza dokunamaz' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde partisinin Genişletilmiş Vilayet Müracaat Toplantısı'na katıldı. Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

'Gençler gördüğünüz üzere dimdik ayaktayız. Milletimizin kardeşliğini güçlendirmek dışında hiçbir hedef gütmedik, gütmüyoruz. Üzerini basa basa söz etmek isterim ki dün olduğu üzere bugün de Türkiye'de istikrarın teminatı AK Parti ve Cumhur İttifakı'dır. Son 19 yılda karşılaştığımız kaç badireyi atlattıysak, 2023 limanına da ülkemizi inşallah selametle kavuşturacağız. Kardeşlerim, dünyanın en büyük 10 iktisadından biri olma gayemize eninde sonunda kesinlikle ulaşacağız. Bu uğurda çalışmaya devam ediyoruz. Türk iktisadını yatırım, üretim, istihdam sütunları üzerinde yükseltmek için çaba gösteriyoruz.

Angola ziyaretinde 7 muahedeye imza ettik. Togo'da verimli görüşmeler yaptık. Togo'da komşu ülkeleri de oraya davet etmek suretiyle Burkina Faso ile orada bir görüşme yaptık. Bu görüşme çok çok manidardı. Afrika'nın 210 milyonu bulan nüfusuyla en kalabalık nüfusuna sahip olan Nijerya'da çok değerli kararlar aldık. Buralar 15-20 yıl öncesine kadar Türkiye'nin hiçbir varlık göstermediği coğrafyalardı. Bugün kıtanın her yerinde, Türk eserlerini, Türk şirketlerini, insanımızın yardım elini uzatan sivil toplum örgütlerini görmekten iftihar ediyorum. Bugün kıta ülkeleriyle toplam ticaretimiz 25 milyar doları aşıyor. 

"İnsanımızı yeni hizmetler ve yatırımlarla tanıştırmaya devam ediyoruz"

Türk müteahhitler mega projelere imza atıyor. Birtakım ülkelerde bizi Türk şirketlerinin inşa ettiği havaalanlarında, kamu binalarında karşılıyor. Bu muvaffakiyet hepimizin ortak başarısıdır. Farklı coğrafyada yazmış olduğu destan hepimizin ortak destanıdır. Sevgili gençler, şunu genç arkadaşlarına yeterli anlatın; Ufku Ankara'nın ötesine geçmeyenler bizim çok boyutlu dış siyasetimizi anlayamıyor. Kimi kısımların attığımız tüm bu adımlardan rahatsızlık duyduğunu görüyoruz. İhracat nedir, üretim nedir, kalite nedir bilmeyen bu kifayetsizler Türkiye'nin Afrika'da ne işi var diyor. Tıpkı soruyu tescilli sömürgeciler de soruyor. Afrika'daki katliamcı geçmişleriyle yüzleşmek yerine Türkiye'ye laf atanları kaale almıyoruz. Kim bunlar batı, batı, Fransa. Bunlar bize insanlık dersi veremez. Bunların evvel insanlığı öğrenmesi lazım, nereden, Türkiye'den öğrenmeleri lazım. Bizi eleştirenlere hak ettikleri karşılığı bizden evvel Afrikalı kardeşlerimiz zati misliyle veriyor. Afrika kıtasıyla işbirliğimizi önümüzdeki devirde de güçlendirmeyi sürdüreceğiz.

İnsanımızı yeni hizmetler ve yatırımlarla tanıştırmaya devam ediyoruz. Çabucak her hafta ülkemizin bir kentini ziyaret ederek toplu açılış heyecanını milletimizle yaşıyoruz. Hizmet yolcuğumuzu bugün de Eskişehir'de devam ettiriyoruz. Vilayet müşavere toplantımızın akabinde beyaz eşya fabrikasıyla, 52 yeni fabrika ve altyapı tesislerinin açılışını bugün gerçekleştireceğiz. Ardından vilayet meydanına geçecek burada da bakanlıklarımızın, belediyelerimizin yaptığı toplam 2,7 milyar TL'yi aşan 106 farklı kalem yapıtın toplu açılış merasimine iştirak edeceğiz.

Ben size ne anlatıyorum? Diyorum ki şu tesisler, bu tesisler. Pekala bu ana muhalefet CHP, Eskişehir'de bunların nesi var? Yaptıkları hangi eser var? Yok. Bunlardan bol bol nasihat dinlersiniz. Daima söylüyorum ya Ziya paşanın kelamını; Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır yapıtı. Biz eserlerimizle konuşuyoruz, onlar... Gelirken kent hastanesinin önünden geçtik. Biz buyuz işte. Devasa Eskişehir Kent Hastanesi. Nasıl kent hastanesinden mutlu musunuz? İnşallah bunlar gerisi arkasına devam ediyor. Millet bahçesinin açılışını da yapacağız. Eskişehir'i maksatlarına bir adım daha yaklaştıran tüm bu adımların güzel olmasını diliyorum.

"Sen kimsin de benim memurumu tehdit ediyorsun?"

2023'te sandıkları patlatmaya var mıyız? Durmak yok, yola devam, çok çalışacağız. 2023 yılı yaklaştıkça CHP'nin başını çektiği muhalefetin provokasyonları da artıyor. Palavra terörü dahil her şeyi deniyorlar. Bir periyot sığınmacılara karşı vatandaşlarımızı kışkırttılar, daha sonra gençlerimizi galeyana getirmek istediler. Takımlı militanlarını öne sürerek üniversite gençliğimizi provoke etmek istediler. Neler demediler memurlara, öğretmenlere, tehdit ettiler. Niçin? Sen kimsin de benim memurumu tehdit ediyorsun? Sen kimsin de bu ülkede alnının akıyla gelip bir meslek almış memuru tehdit ediyorsun? Ülkemin memuruna sesleniyorum; sakın ha, bu oyuna gelmeyin. Siz memur olarak misyonunuzu yaptığınız surece bunlar kılınıza dokunamaz. Bunlar yalnızca şu anda idaresinde olduğu belediyelerde personel kardeşlerimizi atıyorlar. Bunun bedelini de ödeyecekler. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste, çıkacak. Toplumumuzun hiçbir kısmı yok ki CHP'nin palavra terörüne maruz kalmasın.

858,497Konular
982,129Mesajlar
30,083Kullanıcılar
Karaca079Son üye
Üst Alt