Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan: 'Üç Doz Aşı Oldum'

Erdoğan: 'Üç Doz Aşı Oldum'
0
73

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-65853ec2db375c23aba5e1858da2b7a6fb1ce211.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, maskesiz günlerin ne vakit başlayacağına dair soruya, "Malum, maske ara hijyen. 3 başlık kelam konusu. Toplumsal ara maske kıymet arz ediyor. Toplumsal ara de gündemimizde yerini koruduğu vakit ortada aralık korunması halinde maskeden de kaçabilmek, maskeden de kurtulmak mümkün olur. Bu da tabi 1,5 metreydi. Buna dikkat edildiği vakit kurtulmak mümkün. Lakin toplumsal ara kaide. Bakanımız kısa mühlet sonra bununla ilgili açıklamayı yapacak" cevabını verdi. 

Önemli ölçüde aşı geldiğini belirten Erdoğan, "Aşılarımızın gelişiyle birlikte 50-55 yaş üstüne de ağır bir biçimde yapmaya başlayacağız. Aşılarla birlikte önemli manada korunma sürecini tıbben de olmuş olacağız. Ben 3 aşımı oldum, bir de antikor yükseldi mi yükselmedi mi bununla ilgili adımı attım" açıklamasında bulundu.

Detaylar geliyor... 

858,496Konular
982,203Mesajlar
30,129Kullanıcılar
ReiSon üye
Üst Alt