Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan'a en yakın isim: Görünen köy kılavuz istemez, büyük kriz geliyorum diyor

Erdoğan'a en yakın isim: Görünen köy kılavuz istemez, büyük kriz geliyorum diyor
0
45

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
Erdogan%2Da%2Den%2Dyakin%2Disim%2DGorunen%2Dkoy%2Dkilavuz%2Distemez%2Dbuyuk%2Dkriz%2Dgeliyorum%2Ddiyor%2D227285%2Ejpg

Ülkemizde de her geçen yıl daha hararetli halde tartışılan göç, tesirini farklı alanlarda hissettirmeye devam ediyor.

2018’de Türkiye’ye göç eden yabancı uyruklular vatandaşlıklarına nazaran incelendiğinde, 110.315 kişi ile Irak vatandaşları birinci sırada geliyor. Irak’ı; Afganistan, Suriye, Türkmenistan ve İran vatandaşları izliyor.

İran’da bilhassa ABD’nin nükleer muahededen çekilip ambargoları geri getirmesiyle birlikte iktisat tam manasıyla çöküşe yanlışsız ilerliyor ve bu da Türkiye’ye gelme talebini daha çok artıyor.

“BÜYÜK KRİZ ‘GELİYORUM’ DİYOR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında siyaset yapan Metin Külünk, İran’dan gelen göçe ait çarpıcı açıklamada bulundu.

AKP eski milletvekili Metin Külünk, toplumsal medyada “Dikkat. Türkiye kuzey doğudan gelecek göçe karşı önemli halde hazırlanmalıdır.

İkinci en büyük hudut komşumuz olan İran üzerinden gelebilecek dev göçe karşı kriz temelli çalışma yapılması ve önlem alınması gerekmektedir.

Görünen köy kılavuz istemez, büyük kriz ‘geliyorum’ diyor” bildirisini yayımladı.  

dscschsfdchvsdcsd.jpg

858,496Konular
981,830Mesajlar
29,875Kullanıcılar
Aksu001Son üye
Üst Alt