Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan'a Hakaret İddiasıyla Gözaltına Alınan 17 Yaşındaki Çocuk Adli Kontrolle Serbest

Erdoğan'a Hakaret İddiasıyla Gözaltına Alınan 17 Yaşındaki Çocuk Adli Kontrolle Serbest
0
60

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
s-4f4813a11dc4d3766b411508840f78ffda7a2dda.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koranaya yakalanması sonrası yaptığı toplumsal medya paylaşımı nedeniyle gözaltına alınan 17 yaşındaki çocuk, isimli denetim kararıyla hür bırakıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19'a yakalanması sonrası polis ve savcılıklar, toplumsal medyadaki paylaşımları inceleme altına aldı. 'Hakaret ve provokatif' paylaşımlarda bulundukları teziyle 10'dan fazla kişi gözaltına alındı. 

Bursa'da da 17 yaşındaki Y.A. isimli bir çocuk, toplumsal medya paylaşımı nedeniyle gözaltına alındı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alınan Y.A'nın polisteki süreçleri dün akşam saatlerinde tamamlandı. Adliyeye sevk edilen Y.A., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince isimli denetim kaidesiyle özgür bırakıldı.

Similar threads

Başkentte intihar eden Eda Parıltı Kaplan'ın intiharıyla ilgili gözaltına alınan Yusuf G. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından konutu terk etmeme isimli denetim kaidesiyle özgür bırakıldı. Çankaya ilçesinde ablasıyla yaşayan ve 7 Ağustos'ta meskeninin penceresinden atlayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisinin ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüs testinin olumlu çıktığını açıklamasının akabinde toplumsal medyada hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu gerekçesiyle adliyeye sevk edilen Pınar Ö. isimli denetim koşuluyla özgür bırakıldı. Cumhurbaşkanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Esra Hankulu'nun kuşkulu vefatına ait soruşturmada tutuklanan Ümitcan Uygun'un toplumsal medyadaki paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan ağabeyi Erol Uygun, isimli denetim kuralıyla salıverildi. "Türkiye Cumhuriyeti Devletini aşağılama" cürmünden gözaltına alınan Erol Uygun, emniyetteki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Toplumsal medya paylaşımı nedeniyle gözaltına alınan gazeteci-yazar Enver Aysever özgür bırakıldı. sol.org.tr’ye konuşan Aysever’in avukatı Özge Demir’in verdiği bilgiye nazaran Çerkezköy Sulh Ceza Hakimliği, 20 Mart 2020’deki Twitter’daki paylaşımı nedeniyle müellif hakkında yakalama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
İstanbul Beyoğlu'nda 8 Mart'ta düzenlenen "Feminist Gece Yürüyüşü" sırasında attıkları sloganlar nedeniyle haklarında soruşturma açılan 18 kişi, isimli denetim talebiyle mahkemeye sevk edildi. Bayanlardan 14'ü yurt dışı çıkış yasağıyla, 4'ü ise imza isimli denetimi ve yurt dışı çıkış yasağıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
858,497Konular
981,590Mesajlar
29,695Kullanıcılar
mehmet_223Son üye
Üst Alt