Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erdoğan'dan Bahçeli'ye cevap

Erdoğan'dan Bahçeli'ye cevap
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Erdoğan'dan Bahçeli'ye cevap Başbakan Erdoğan, Deniz Baykal ile Devlet Bahçeli'ye İkitelli'deki medyanın kılavuzluk yaptığını söyledi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'nin karanlık odalarda görüşmeler yaptısözlerine tepkisini bugün de sürdürdü Erdoğan, Balıkesir'de seçmenlere hitap etti Bahçeli, Hukukta müddei yani iddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir Sayın Bahçeli sen böyle bir iddianın sahibisin Eğer dürüstsen, bunu açıklamaya mecbursun Açıklamadığın takdirde namertsin diyorum Tayyip Erdoğan'ın karanlık odalarda görüştüğü hiç bir savcı yoktur, olamaz Hayatım benim bununla geçti lakin senin karanlık odalarda işin gücün varsa onu bilememdedi YINE 'YANDAŞ MEDYA'YA YÜKLENDİ Başbakan Erdoğan, Ne CHP'nin MHP'den, ne MHP'nin CHP'den hiçbir farkı yok Bu ikisinin kılavuzu da İkitelli'deki yandaş medyadır Bunlara o medya rota çiziyor, yol gösteriyor Bunların yalanlarını, iftiralarını, çamurlarını, o medya sayfalarına, ekranlarına taşıyordedi Bu nasıl ilişkidir, bunu anlamakta zorlanıyorum Ortaya bir Ergenekon meselesi çıkıyor, Sayın Baykal şunu söylüyor, 'Ben Ergenekon'un avukatıyım' diyor Biz de diyoruz oysa 'Biz milletin avukatıyız' Çünkü milletim bana şunu diyor: 'Yolsuzlukların, mafyanın, çetenin ardına kadar takipçisi olacaksınız' diyordiyen Erdoğan, Bu ülkede yasama, yürütme, hak var Tüm bu erkler görevini yapacak Biz de görevimizi yapacağız ve bunların sonuna kadar takipçisi olacağız Eğer bu ülkede bir pak eller olsun isteniyorsa, bunu takip etmeye mecburuzdiye konuştu  

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt