Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan'dan 'Birkaç şehit' haberine tepki: Fox önce gazete olsun

Erdoğan'dan 'Birkaç şehit' haberine tepki: Fox önce gazete olsun

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
Erdogan%2Ddan%2Dbankalara%2D30%2Dmilyar%2DTL%2Dvatandasin%2Dcebinde%2Dkalacak%2D231990%2D20200220080521%2Ejpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesinde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, burada gazetecilerin de sorularını yanıtladı.

Erdoğan'ın “Birkaç tane şehit” ifadelerine muhalefetin tenkit getirmesini soran FOX TV muhabiri, Erdoğan'ın reaksiyonunu çekti. Erdoğan, kelam konusu muhabire, “FOX evvel gazete olsun, FOX evvel önemli bir medya mensubu olsun. Palavra haber üretmeyi bırakın?” dedi.

"LİBYA'DA 2 ŞEHİDİMİZ VAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıyeten, "Kendimize ilişkin Libya'da 2 şehidimiz var" diye belirtti.

Erdoğan, şunları söyledi:

"Muhalefetin telaffuzları beni ilgilendirmiyor. Beni muhalefet mi yargılayacak? Muhalefet evvel kendisini yargılasın. Muhalefet, 'Gidip Esed'le görüşeceksiniz' diyor. Bu nasıl muhalefet ya? Milyonlarca insan ülkesini terk ediyor, Bay Kemal kalkıp da bunların hesabını sormuyor, kalkıp bize akıl veriyor. Sen o aklı kendine sakla da bir işe yarasın. Bizim kendimize ilişkin Libya'da 2 tane şehidimiz var. Artık ben bu sayısı açıkladım. Ne yapacak Bay Kemal? Suriye Ulusal Ordusu'ndan şu anda orada bulunanlar var. Evet var. Suriye Ulusal Ordusu'ndan oraya gidenlerin ortak paydaları var. Ve o ortak paydalar çerçevesinde Libya'da bulunuyorlar. Şu anda Suriye'de bizimle birlikte mi bu kardeşlerimiz, bir arada. Orada da birlikte olmayı kendileri için gurur sayıyorlar. Bay Kemal, bunu da anlamaz."

"TAM İTTİFAK KELAM KONUSU DEĞİL"

Erdoğan ayrıyeten, şöyle konuştu:

"Türkiye ile Rusya ortasında gerek İdlib'de, gerek Rusya'da yaşanan bir süreç var. İdlib'i öncelikle hızla çözmemiz gerekiyor. Bu hususta gerek Putin'le üst seviye görüşüyorum, gerek bakanlarımızın da görüşmeleri oluyor. Bu işin bir de Libya ayağı var ve tıpkı biçimde Rusya'yla görüşmelerimiz var. Malesef Rusya'nın da orada Wagner diye bir güvenlik grubu var. Bunun nakdî kaynağının Abu Dabi idaresi olduğunu biliyoruz. Tüm bunların değerlendirmesini Rusya'yla yürütüyoruz ve Sayın Putin'le en üst seviyede bu görüşmeleri yapıyoruz. Rusya rejim güçlerine hava dahil en üst seviyede dayanak veriyor. Münasebetiyle bizim burada 911 kilometre sonumuz varken biz bu türlü bir çabanın içerisinde olmaya mahkumuz. Tıpkı biçimde tüm bu tacizler ve hududa yüklenmeleri neyle izah edeceğiz? Şu anda sonlarımıza yönelik bir yüklenme varsa eli boş mu duracağız? Bu mevzuda batı dünyasında hiçbir ülkenin bir hassaslık gösterdiği yok. Bundan sonraki süreçte de Rusya ile görüşmeye devam edeceğiz.

Rus heyeti yarın geliyor. Dörtlü Tepe konusunda tam ittifak kelam konusu değil. En makus ihtimalle 5 Mart'ta Sayın Putin'le yüz yüze görüşeceğiz."

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt