Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erdoğan'dan Çocuklara Tavsiye: 'Yarın Yetki Sahibi Olduğunuzda Sakın Kirlenmeyin'

Erdoğan'dan Çocuklara Tavsiye: 'Yarın Yetki Sahibi Olduğunuzda Sakın Kirlenmeyin'
0
48

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-c66004adb028d4e18f49b1a24f980f77445ed56d.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan TRT Çocuk Şenliği'nde çocuklara tavsiyede bulundu: 'Yarın hayatın farklı alanlarında kelam tesir, yetki sahibi olduğunuzda sakın ola vakte yenik düşmeyin, sakın ola kirlenmeyin.'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Millet Bahçesi'nde, 23 Nisan TRT Çocuk Şenliği'ne katıldı. Merasimde konuşan Erdoğan, 'Sevgili çocuklar, değerli konuklar, sizleri en kalbi hislerimle, muhabbetle selamlıyorum. Evlatlarımızın her birinin gözlerinden öpüyorum. Tüm milletimizin, tüm çocukların 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik ediyorum. 1979 yılından beri dünyanın 120 farklı ülkesinden 30 binin üzerinde çocuğu ağırladığımız bu şenliğimize hepiniz güzel geldiniz' dedi. Erdoğan şöyle devam etti:

'Böyle periyotlarda çocukların yüreklerindeki saf sevgiye, onların hayatımızı güzelleştiren gülüşüne her zamankinden daha fazla muhtaçlığımız olduğuna inanıyorum. Bizim savaşları bitirmek için gösterdiğimiz uğraşların en değerli motivasyon kaynağı çocuklardır. Çocukların kulakları bomba sesleriyle değil, burada olduğu üzere akranlarının sevinçli sesleriyle çınlamalıdır. Çocuklar dehşetin pençesinde değil huzurun kollarında uyumalıdır.'

"Hayatla bağlarınızı asla koparmayın"

'Ülkemize sığınan herkesi, ancak bilhassa de çocukları adeta üzerlerine titreyerek müdafaamızın sebebi de bu yaklaşımdır. 'Güzelleştirirse dünyayı çocuklar güzelleştirir' diye tabir etmek lazım' diyen Erdoğan şunları kaydetti:

'Dünyayı çocuklara verdiğimiz gün her şeyin daha vicdanlı, sevecen olduğunu göreceğiz.Yarın hayatın farklı alanlarında kelam tesir, yetki sahibi olduğunuzda sakın ola vakte yenik düşmeyin sakın ola kirlenmeyin ailenize arkadaşlarınıza okulunuza sıkı sıkıya sahip çıkın. Teknolojinin imkanlarını kullanın lakin asla onun esiri olmayın. Okulda size öğretenleri kesinlikle alın lakin onunla sonlu kalmayın. En âlâ öğretici hayattır. Hayatla bağlarınızı asla koparmayın.

Salgın periyodunda aylarca konuttan çıkamadığınızı biliyorum. Artık bu günler geride kaldığına nazaran artık imkan olan her yerde pak havayla, arkadaşlarınızla buluşun. Biz geçtiğimiz 20 yılda yalnızca eğitim sistemimizin altyapısını güçlendirmekle kalmadık. Bu parkı açtığımız gün, bu Millet Bahçesi'ni açtığımız gün nitekim çok memnundum, şu anı o açılışta düşledim. Kâfi ki siz isteyin.'

858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt