Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan'dan Kraliçe 2. Elizabeth için taziye mesajı

Erdoğan'dan Kraliçe 2. Elizabeth için taziye mesajı
0
50

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in vefatı nedeniyle bugün toplumsal medya hesabında bir taziye bildirisi yayınladı. Erdoğan’ın iletisi şöyle:

“Kraliçe 2. Elizabeth’in vefatını bugün kederle öğrendim. Kraliyet Ailesi ile dost ve müttefik Birleşik Krallık halkı ve hükümetine en içten taziyelerimi sunuyorum"

Similar threads

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımdaşu tabirlere yer verdi: "Kraliçe II. Elizabeth’in vefatını bugün ıstırapla öğrendim. Kraliyet Ailesi ile dost ve müttefik Birleşik Krallık halkı ve hükûmetine en içten taziyelerimi sunuyorum."
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in hayatını kaybetmesi üzerine toplumsal medya hesabında bugün bir taziye iletisi yayınladı. Kılıçdaroğlu, “Kraliçe 2. Elizabeth’in vefatını kederle öğrendim. Hayatının son gününe kadar çalışan, kaç tarih olayına ve dünyadaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, günlük basın toplantısı düzenlediği sırada, Kraliçe 2. Elizabeth'in 96 yaşında öldüğünün açıklanması üzerine taziyelerini bildirdi. Jean-Pierre, "Dualarımız ve kalplerimiz Kraliçe'nin ailesi ve İngiltere halkıyla. Lider Joe Biden'ın söyleyeceklerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
ANKARA (İGFA) - Kraliçe 2. Elizabeth'in vefatı sonrasında ABD Başkanı Joe Biden, K raliçe 2. Elizabeth'in eşsiz bir haysiyete ve sebata sahip bir devlet kadını olduğunu söyledi. BBC News'in aktardığı habere göre, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 2. Elizabeth'i daimi "Fransa'nın dostu"...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth, 96 yaşında, Balmoral Kalesi'nde hayatını kaybetti. Kraliçe'nin vefatı üzerine birtakım Arap ülkelerinde ulusal yas ilan edildi. BAE'de üç günlük yas Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), vefat haberi sonrası 12 Eylül'e kadar üç gün boyunca yas tutulması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt