Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan’dan ‘Miniciksin’ Sözlerine Yanıt: ‘Ne Miniği ya 1.85 Boyundayım Ben’

Erdoğan’dan ‘Miniciksin’ Sözlerine Yanıt: ‘Ne Miniği ya 1.85 Boyundayım Ben’

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam İstanbul’daki programı sonrasında bir ailenin evine ziyarette bulundu. urada kendisi için yazılan bir şiiri okuyan Erdoğan, 'Sen miniciksin' ifadelerine gülümseyerek, 'Ne miniği ya 1.85 boyundayım ben' yanıtını verdi.

Erdoğan’dan güldüren yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler'de kentsel dönüşüm projesinde hak sahibi olan bir ailenin evine konuk oldu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki 60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'ne katıldı. Törenin ardından projedeki örnek daireleri gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, hak sahibi bir ailenin daveti üzerine evlerine misafir oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Esenler'de programı sonrası konuk olduğu bir ailenin evinde yaşananlar sosyal medyanın gündem oldu. Erdoğan, kendisine yazılan şiiri okurken şiirdeki 'Sen çok miniciksin' ifadesine verdiği yanıt evdekileri güldürdü. Şiiri okuduktan sonra duygulanan Erdoğan, 'Senin bu sözlerinden sonra nasıl ağlamayayım' dedi.

İşte yaşananlar

858,536Konular
981,826Mesajlar
32,339Kullanıcılar
ryzegrxod1Son üye
Üst Alt