Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erdoğan'dan son dakika coronavirüs açıklaması: Biraz daha dişimizi sıkacağız!

Erdoğan'dan son dakika coronavirüs açıklaması: Biraz daha dişimizi sıkacağız!
0
58

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
Erdogan%2Ddan%C2%A0son%2Ddakika%C2%A0coronavirus%2Daciklamasi%2DBiraz%2Ddaha%2Ddisimizi%2Dsikacagiz%2D234883%2Ejpg

Erdoğan, videokonferans ile gerçekleşen toplantıda koronavirüs ile ilgili çok değerli iletiler verdi. Erdoğan, dayanakların süreceğini, önlemlerin kademeli olarak vakti geldiğinde kaldırılacağını söyledi. Erdoğan, "Bir süre daha dişimizi sıkacağız. Önlemleri odunsuz uygulamayı sürdüreceğiz." diye konuştu.

AK Parti Genel Lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin videokonferans ile gerçekleşen MYK toplantısına başkanlık etti. Erdoğan, toplantı öncesi kısa bir açıklamada bulundu. Koronavirüs önlemlerine ve dayanaklara dikkat çeken Erdoğan, olağanlaşma takviminin şimdi olgunlaşmadığını tabir etti. Erdoğan, alt gelir gurubu ve gerçek dala 200 milyar TL'lik bir paket sunulduğunu ve bunun bugüne kadar sunulan en yüksek takviye olduğunu tabir etti.

Erdoğan vatandaşlara da bir ikazda bulundu, "Bir süre daha dişimizi sıkacağız. Önlemleri odunsuz uygulamayı sürdüreceğiz." dedi.

Erdoğan yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

Elde ettiğimiz sonuçlar bize devriye aldığımız önlemlerin ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor. 65 yaş üstü ve 20 yaş altının haftalardır meskenden çıkamadığını unutmuyoruz. 4 güne varan yasakların insanımız için ne demek olduğunu görüyoruz. Önlemleri uygulamaya odunsuz devam etmemiz gerek.

Fakat şayet bu süreçte fedakarlık yapmaz ve salgını eş vakitli olarak geride bırakmazsak çok daha ağır kayıplar yaşayacağımızı da biliyoruz. Bunun için daima birlikte sabrettik ve sonuca gerçek yaklaşıyoruz.

Bir süre daha dişimizi sıkacağız. Önlemleri odunsuz uygulamayı sürdüreceğiz. Pek çok programı hayata geçirdik. Bugüne kadar açıkladığımız dayanakların fiyatı 200 milyarı buluyor. Bu bugüne kadar alt gelir kümesi ve gerçek bölüme verilmiş en büyük ödemedir.

"KADEMELİ OLARAK TEDBİRLERİ KALDIRDIĞIMIZ ÜRETİM ÇARKLARI YİNE DÖNECEK"

Yaklaşık 1.5 ayı bulan bu sorunlu devirde önlemlere riayet ederek bize dayanak veren 83 milyon vatandaşımızın herbirine şahsım, partim ismine şükranlarımı sunuyorum.

İnşallah ülkemizde üretim çarkları tekrar dönmeye, halkımızın ve devletimizin kasası dolmaya devam edecektir.

"NORMALLEŞME TAKVİMİNİ OLGUNLAŞTIĞINDA AÇIKLAYACAĞIZ"

Devlet ve millet olarak daima birlikte gereken iradeyi göstererek tarihi fırsatı kıymetlendirmekte kararlıyız. AK Parti olarak bu sürecin de lokomotifliğini yapacağız.

Olağanlaşma takvimini olgunlaştığında açıklayacağız.

858,497Konular
982,549Mesajlar
30,284Kullanıcılar
Azat_CanSon üye
Üst Alt