Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erdoğan'ın 'Helallik' İstemesine CHP ve İYİ Parti'den Tepki: 'Getir Sandığı Helalleşelim'

Erdoğan'ın 'Helallik' İstemesine CHP ve İYİ Parti'den Tepki: 'Getir Sandığı Helalleşelim'
0
59

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
s-8d016249a2a062e4c9433b2bb8f9036de7be0c5a.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pandemide zora düşen vatandaşlardan "helallik" istemesine Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan reaksiyon geldi. Her iki önder de seçim daveti yaptı.

Erdoğan'ın helallik istemesi toplumsal medyada gündem olurken #HelalEtmiyorum etiketi Twitter gündeminde birinci sıraya kadar yükseldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP teşkilatlarıyla görüntü konferans prosedürüyle bayramlaşırken, "Kısıtlamalardan etkilenen esnaflarımızın bir kısmı ile turizm dalımıza de bu güç periyotta ayakta kalabilmeleri için her türlü dayanağı vermenin uğraşı içerisindeyiz. Buna karşın badireye düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz" dedi. 

Erdoğan'ın bu kelamlarının akabinde Twitter’da #HelalEtmiyorum etiketi altında 60 binden fazla paylaşım yapıldı

Bakınız

Akşener'den Erdoğan'a: Getir sandığı helalleşelim

Erdoğan'ın "helallik" istemesine İYİ Parti Genel Lideri Meral Akşener de reaksiyon gösterdi:

"Sayın Erdoğan, sen unutmuş olabilirsin fakat, siyasetçi milletiyle kürsülerde değil, sandıkta helalleşir. Madem helalleşmek istiyorsun, korkma, getir sandığı helalleşelim. Güç durumdaki çiftçiyle, esnafla, işsiz gençle helalleşelim. Milletimizin kutlu iradesiyle helalleşelim." 

Kılıçdaroğlu: Türkiye için erken seçim daveti yapıyorum

Twitter'dan Erdoğan'ı eleştiren CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da “Helalleşelim katiyen. Türkiye için erken seçim daveti yapıyorum. Seçim! Hemen!" dedi.

Bunlar da ilginizi çekebilir

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt