Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erdoğan'ın içinde kalan

Erdoğan'ın içinde kalan
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Erdoğan'ın içinde kalan Başbakan Erdoğan eski Cumhurbaşkanı Sezer'le ilgili bir ricası fazla içinde kalmış Bakın Sezer'le ne yapmak istiyormuş? Ertuğrul Özkök geçtiğimiz günlerde Başbakan Erdoğan'la bir mülâkat yapmıştı Ancak Erdoğan röportajdaki bazı bölümlerin kapatma davası kararı çıktıktan daha sonra yayınlanmasını istemişti Bağımsızlık'in günlerdir manşetten anons ettiği bölümlerde Erdoğan'ın daha önce söylemediği muhteşem şeyler okumayı düşünüyorsanız, şimdiden söyleyelim büyük düş kırıklığına uğrayacaksınız O bölümlerde azıcık Fenerbahçe geyiği, azıcık Cumhurbaşkanlığı seçimi, biraz da Erdoğan'ın sitemi var İşte daha önce yayınlanmayan o bölümler: SEZER’LE OTURUP AİLECEK YEMEK YEMEYİ İSTERDİM Erdoğan Akdeniz Liderleri Toplantısına ilişkin konuşurken Sezer'le ilgili istiğini de dillendirmiş Bağımsızlık’te yayınlanan fotoğraflara baktım Yalnızca üç liderin eşinin başı örtülüydü Benim, Dışişleri Bakanımız Ali Bey’in, diğer taraftan Katar liderinin Biz orada tüm liderler arasındaydık Orada hiç tuhaflık çekmedik Kimse de yadırgamadı Ama ben kendi ülkemde 55 sene baştan başa cumhurbaşkanımın misafiri olamadım Fakat ben onunla ailecek, baş başa oturup yemek yemeyi isterdim Gizli ortamda memleketimizin meselelerini konuşmayı istek ederdim ERDOĞAN'IN BAŞBUĞ'LA İLGİLİ DÜŞÜNCESİ Bir ara konu Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ’a geldi Ben de, Geçmişte kendisi ile iki defa konuştuğumu, bende gürültüsüz, konuşmayı pek sevmeyen bir komutan izlenimi bıraktığınıanlattım Ben bunu anlatırken Erdoğan hiç beklemediğim bir şey söyledi: Tanırsın elbet, o da sizdendedi Natürel ben iyi bir Türk olarak, bu cümlenin arkasındaki mesajı anlamaya çalışırken, vakit için Anlamadımdedim Canım o da Fenerbahçeli seslenmek istiyorum Natürel bu cümleyi işitince ben de aşağıda kalmadım ve tamamladım: Yani bizden seslenmek istiyorsunuz EN BEĞENDİĞİ FUTBOLCU SIRASI GELMIŞKEN Avrupa Şampiyonası’nda Türk Ulusal Takımı’nda en beğendiği futbolculardan birinin Hamit Altıntop olduğunu söyledi Anladığım kadarı ile Fenerbahçe’den ayrılan Aurelio’nun yerine onu görmeyi arzu etmiş () BÜLENT ARINÇ GÜL OLSUN DİYE BASKI YAPTI MI? Elinizde olsa, uzlaşma aracılığıyla bir cumhurbaşkanının seçilmesini ister miydiniz? Şu cevabı veriyor: Ben istişareyi seven bir insanım Partimin tabanından tavanına kadar herkesi dinler, görüşünü alırım O günlerde yaptığımız bütün istişare, kamuoyu anketleri beni ya da Abdullah Bey’i muhabere ediyordu Kendinizi benim yerime koyun Bir siyasetçiyim Ben o istikamette yürümezsem siyasi geleceğimi nasıl garanti ederim? Benim ismim üzerinde de, Abdullah Bey’in ismi üzerinde de ittifak vardı O noktada söze giriyorum: Bazı gazetelerde Abdullah Bey’i istemediğiniz, lakin Bülent Arınç’ın baskısı ile bunu kabul etmek zorunda kaldığınız yazıldı Erdoğan devam ediyor: Evet, Bülent Bey dayattı falan dendi Değil böyle bir şey Abdullah Bey milletlerarası camiada ünlü bir arkadaşımız Dışişleri Bakanlığı’nda büyük deneyim edindi KİME DANIŞTI? Bu olayı kimlere danışmıştınız? Ben genel olarak Abdullah Bey’le, Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Bey’le ve Bülent Bey’le istişare ederdim haber7  

858,496Konular
981,723Mesajlar
29,798Kullanıcılar
efecerrah53Son üye
Üst Alt