iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
160 gr Bonfile
12 Çay Kaşığı Tuz
12 Çay Kaşığı Toz Biber
20 gr Taze Kaşar
1 Çay Kaşığı Un
2 Adet Yumurta
2 Çorba Kaşığı Çiçek Yağı
1 Çay Kaşığı Soya Sosu
1 Çorba Kaşığı Beşamel Sos
1 Kahve Fincanı Dömiglas Sos
100 gr Mantar
Yarım Limon
Yemeğin Tarifi
İlk änce dana eskalopu ince dövün Tuz, toz karabiber ve rende kaşar ilave edip dövün Daha sonra un ve yumurtaya bandırın Çiçek yağında kızartın
Sos hazırlanışı: Mantar, dömiglas, krema, toz karabiber, soya sosu ve limon suyu ile karıştırın Pilav, sebze dolma ve patates tava ile servise sunun
160 gr Bonfile
12 Çay Kaşığı Tuz
12 Çay Kaşığı Toz Biber
20 gr Taze Kaşar
1 Çay Kaşığı Un
2 Adet Yumurta
2 Çorba Kaşığı Çiçek Yağı
1 Çay Kaşığı Soya Sosu
1 Çorba Kaşığı Beşamel Sos
1 Kahve Fincanı Dömiglas Sos
100 gr Mantar
Yarım Limon
Yemeğin Tarifi
İlk änce dana eskalopu ince dövün Tuz, toz karabiber ve rende kaşar ilave edip dövün Daha sonra un ve yumurtaya bandırın Çiçek yağında kızartın
Sos hazırlanışı: Mantar, dömiglas, krema, toz karabiber, soya sosu ve limon suyu ile karıştırın Pilav, sebze dolma ve patates tava ile servise sunun