Ergenekon komalık etti Ergenekon'da bugün garip bir gelişme yaşandı Ergenekon sanıklarından Okkır, strese dayanamadı ve komalık oldu! Ergenekon soruşturması dahilinde tutuklanan işadamı Kuddusi Okkır, komaya girince önce hastaneye sevk edildi peşinde da sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildi Soruşturma zarfında 24 Haziran 2007'de tutuklanan Kuddusi Okkır, bir zaman önce sağlık durumu sorunları dolayısıyla esir bulunduğu Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nden Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı Hastanede çare altına alınan Okkır hakkında bu süreçte hazırlanan detaylı sağlık durumu raporu soruşturmayı yürüten savcılığa gönderildi Hazırlanan raporu inceleyen savcılık da Okkır'ın tahliyesi için nöbetçi mahkemeye başvurdu Başvuruyu inceleyen Beşiktaş'taki nöbetçi Ağır Canice Mahkemesi, sağlık durumu sorunları sebebiyle Okkır'ın tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliyesini kararlaştırdı Okkır'ın halen söz konusu hastanedeki tedavisinin sürdüğü belirtildi Eşi: Koma halinde geri verdiler Milliyet'in haberine göre Okkır'ın eşi Sabriye Okkır terhis kararına sevinemediğini söyledi Okkır, Eşim kanser, beynine sıçramış Yardım ünitesine yan olarak yaşatılıyor Vücudu hiçbir tedaviyi kabul etmiyor Şu lahza komada ve bilinci 25 gündür adamakıllı kapalıdedi Eşinin 1 Haziran salı günü terhis edildiğini anlatan Okkır, Daha önce 2 defa tahliye talebinde bulunduk oysa reddedildi 1 ay içinde değişen ne oldu da terhis edildi İnanın bu karara kimse sevinemedi Eşimi kendi elimle sağlıklı teslim ettim Bana hastanede koma halinde geri verdiler Eşim niçin bu ışık halkası geldi Neden yargısız infaz yapıldı Madem çok manâlı deliller vardı, neden 1 yıldır bekledirler ölüm cezası kalktı lakin, onu sorgusuz sualsiz idam etmiş oluyorlardiye konuştu Kuddusi Okkır'ın terhis edilmesi ile soruşturma dahilinde esir bulunan ve aralarında emekli Tümgeneral Veli Ufak ve İP Genel Başkanı Doğu Perinçek'in de yer aldığı kişi sayısı 48'e düştü internethabercom