Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ergenlikdeki ruh sıkıntısı

Ergenlikdeki ruh sıkıntısı
0
133

Similar threads

Ruh Çağırma Zamanımızda, bazı kimseler arasında, ruh çağırma ve ruhlarla temas kurma özentisi mevcuttur Derinliğine İslami bilgisi bulunmayan hayal sahiplerinin saplanıp kaldığı bir özentidir Bu moda bize Batı'dan gelmiştir Kimi bir masanın etrafına toplanıyor, alfabe harfleri yazılmış bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Değerli kardeşimiz; Ruh, sonradan yaratılmıştır, dolayısıyla ezeli değildir Ama, Allah'ın var etmesiyle ebediyen var olacaktır Birdir, bölünmez, parçalara ayrılmaz İcraatıyla ve tesirleriyle bedenin her yerinde bulunur, fakat mekânı yoktur Bedenin içinde olmadığı gibi, dışında da değildir Bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
FİHİBİSMİLLAH Ve yes'eluneke anir ruh kulir ruhu min emri rabbı ve ma utıtüm minel ılmi illa kalılaİSRA suresi 85 Sana ruhu soruyorlar De ki; Ruh, Rabbimin emrindedir Size ancak az bir bilgi verilmiştir Ayette buyrulduğu gibi Ruh tan az bilgi verilmiştir Bu az bilgiden size bir parça sunalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Ceviz Kabuğuna çıkan bir araştırmacı geçen yaz ruh diye bir şeyin olmadığını bütün aktiviteler düşünme,inanma,duygulanma da dahil beynin yaptığını ve ahirette de yine bedenimizle dirileceğimizi söyledi,kısaca insanda ruh diye bir şey yoka bağladı olayı,programdan bir şeyler daha hatırlıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Sebebini bilmediğiniz bir sıkıntımı va ricinizde nedense hicbirşeyden zevk almıyor ve surekli canınızın sıkılmasından mı şikayetci oluyorsunuz o zaman bu sıkıntılarınızı gidermenizde sizlere yardımcı olacak yazımızı mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum Hayatımızda bazı anlar vardır gercekten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt