Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Erhan Yazıcoğlundan şaşırtan itiraf: 11 kere nişanlandım!

Erhan Yazıcoğlundan şaşırtan itiraf: 11 kere nişanlandım!
0
32

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66
erhan_yazicoglundan_sasirtan_itiraf_11_kere_nisanlandim_1651153079_9254.jpg

Usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk oldu. Yazıcıoğlu, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü isim zamanında çok çapkın olduğunu ve 11 kere nişanlandığını anlattı.

Armağan Çağlayan’ın “Dur Bi Dinle” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu oyuncu Erhan Yazıcıoğlu oldu. Çağlayan’la samimi bir sohbet gerçekleştiren usta Oyuncu, hakkındaki bilinmeyenleri anlattı.

Üç kere evlenen Yazıcıoğlu, “Çapkınlığı severim hocam” diyerek 11 kere nişanlandığını da itiraf etti.

P0c1T_1651153279_7812.jpg
Erhan Yazıcıoğlu

1995 yılında tiroit kanserine yakalanan oyuncu, doktor hatası nedeniyle ses tellerinden birini kaybetmişti. Bu konuya da değinen Yazıcıoğlu, doktoru suçlamadığını söyleyerek şunları anlattı:

“Tabii ki kırgınım. Hayatımı engelledi. O yıl Kanal D ile büyük bir anlaşma yapma aşamasındaydım. 8 ay konuşamadım. Dünyanın her yerine götürdü beni Müge’m. Hepsi ‘Sesiniz gitti, oyunculuk yapamazsınız’ dedi. Ama ben ‘Yapacağım’ dedim ve yarım bıraktığım oyuna devam ettim. Tabii ki tam gelmedi ama ‘o ses gelecek’ diye balkonda bağırdım. 14 yıl sürdü kanser tedavim, hiç pes etmedim. 1 milyon dolar harcadım, 9 evimi sattım. Paramı hastalıklar yedi benim, ne kadınlar ne de kumar.”