Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eric Gerets: Her geçen gün sağlığım kötüye gidiyor

Eric Gerets: Her geçen gün sağlığım kötüye gidiyor
0
91

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

2005-2007 yılları ortasında Galatasaray'ı çalıştıran Eric Gerets, bir Harika Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Belçikalı teknik adam 2015'ten beri grup çalıştırmıyor.  Eric Gerets'den sıhhatiyle alakalı telaş verici kelamlar geldi.

68 yaşındaki Gerets yaptığı açıklamada; "Her geçen gün sıhhatim biraz daha berbata gidiyor üzere hissediyorum. Vücudum eskisi üzere değil. İstikrarımı korumakta zorlanıyorum ve günde birkaç kere düşüyorum. Yüzümü günde 10 sefer bir yerlere çarpıyorum. Lakin bütün bunlara karşın hala hayattayım." ifadelerini kullandı.

"Artık büsbütün bıraktım"

2015 yılında teknik yöneticilik mesleğine nokta koyan Belçikalı çalıştırıcı; “Artık büsbütün bıraktım. Sıhhat meselelerim nedeniyle bu kararı almak zorunda kaldım.” açıklamasını yapmıştı.