Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Erik Marmelatı (Kolay Ve Lezzetli)

Erik Marmelatı (Kolay Ve Lezzetli)
0
123

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Erik Marmelatı (Basit Ve Nefis) Tarifi İçin Malzemeler

*2 kg erik
*2 su bardağı şeker

Erik Marmelatı (Kolay Ve Leziz) Tarifi Yapılışı Erikleri yıkayıp çekirdeklerini ayıklayalım Gönder tencereye koyalım Üstüne şekerini koyalım Bir 5 dk değin kaynatalım Ocağın üzerinde kutup el blenderla yumuşayan erikleri marmelat kıvamına getirelim Bir on beş dk daha kaynasın Kıvam alıyor hemencecik Tadı biraz yetersiz güzel bir tadı oluyor Kahvaltılarda pastalarda çok süper oluyor

Similar threads

Erik Marmelatı Tarifi İçin Malzemeler *4 kg erik *5 su bardağı şeker *2 su bardağı su *Limon suyu Erik Marmelatı Tarifi Yapılışı Erikleri doğrayıp üzerine suyunu ekleyerek kaynatıyoruz Daha sonra yumuşayan erikleri blendrdan geçirip tencereye alıyoruz (ben suyunu dökmedim Meşrubat olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Erik Marmelatı Tarifi İçin Malzemeler *2 kilo sarı erik *1 kilo şeker Erik Marmelatı Tarifi Yapılışı Bu marmelat paste ve muhallebilerde kullanılır Erikleri yıkayıp iki litre su üzerine ekleyip kaynatılır Bir birinden dağılana kadar ve o arada suyunu da çekmiş olur Göz kararı püre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Erik Marmelatı ve Şurubu Tarifi İçin Malzemeler *4,55 kg olgunlaşmış yeşil erik *Şeker *Tereyağı *Limon tuzu Erik Marmelatı ve Şurubu Tarifi Yapılışı Malum kışlıklar hazırlanmaya başlandı Yaylada erikler bu yıl o kadar çok idi ki,dallar ağırlaştı Temmuz sıcakları ile birlikte hızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Erik Marmelatı Tarifi İçin Malzemeler *Bahçeden bolll bolll erik *Ben eriğe göre ayarladım şekerini sizin zevkinize kalmış eksi seviyosanız şeker miktarını azaltıp çoğaltabilirsiniz *1 limon *1 kaşık tereyağı Erik Marmelatı Tarifi Yapılışı Eriklerimizi güzelce yıkayalım çekirdeklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Erik Marmelatı Tarifi İçin Malzemeler *25 kilo erik *2 su bardağı su *3 su bardağı toz şeker *1 yemek yemek kaşığı limon suyu Erik Marmelatı Tarifi Yapılışı Merhaba şimdi bütün zamanı tatlı mı tatlı erik marmelatı yapma vakti Eriklerimizi bol suda yıkayalım süzgeçe alalım Ortadan ikiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,498Konular
982,056Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt