iltasyazilim
FD Üye
Erişte Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
*3 su bardağı erişte
*3 su bardağı su
*2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
*1 yemek kaşığı margarin
*Tuz
Erişte Pilavı Tarifi Yapılışı Pilav tenceremize ayçiçek yağını koyuyoruz Daha sonra bir avuç kadar şehriyeyi bu yağ ile kavuruyoruz Daha sonra 3 su bardağı kaynamış suyu tenceremize koyuyoruz Ardından hemen 3 su bardağı erişteyi ekliyoruz ve bir yemek kalığı margarini ekleyerek güzelce karıştırıyoruz Tuzunu da ekleyerek kapağını kapatıyoruz En kısık ateşte demlenerek pişiriyoruz Dilerseniz peynir ve cevizle de servis edebilirsiniz*Afiyet olsun
*3 su bardağı erişte
*3 su bardağı su
*2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
*1 yemek kaşığı margarin
*Tuz
Erişte Pilavı Tarifi Yapılışı Pilav tenceremize ayçiçek yağını koyuyoruz Daha sonra bir avuç kadar şehriyeyi bu yağ ile kavuruyoruz Daha sonra 3 su bardağı kaynamış suyu tenceremize koyuyoruz Ardından hemen 3 su bardağı erişteyi ekliyoruz ve bir yemek kalığı margarini ekleyerek güzelce karıştırıyoruz Tuzunu da ekleyerek kapağını kapatıyoruz En kısık ateşte demlenerek pişiriyoruz Dilerseniz peynir ve cevizle de servis edebilirsiniz*Afiyet olsun